kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 trza go Adasiu przypilić bedzie na zlocie
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 jak coś to ja też się piszę a Miron jest obecnie w Grzesiu powiedz na co się piszesz bo propozycji padło kupe ... trza go Adasiu przypilić bedzie na zlocie już po nim
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 na badmintona ok wejście do gry 20 zl ...
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas system pucharowy zrobimy jako że jestem cichym faworytem proszę o rozstawienie z nr 1 na górze drabinki :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas system pucharowy zrobimy jako że jestem cichym faworytem proszę o rozstawienie z nr 1 na górze drabinki :gwizdanie: może tak być .... ja jestem raczej głośnym faworytem a Miron z tego co ankieta pokazuje murowanym faworytem na współkę z moją żoną
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Madas system pucharowy zrobimy jako że jestem cichym faworytem proszę o rozstawienie z nr 1 na górze drabinki :gwizdanie: może tak być .... ja jestem raczej głośnym faworytem a Miron z tego co ankieta pokazuje murowanym faworytem na współkę z moją żoną dzieki ze mnie nie dodałes do ankiety tak jak Cie prosiłem głupio by wyszło jak bym wszytskie głosy zebrał a tak to niech sie cieszą póki mogą [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 22:59_________________________________________________ osz wy łajdaki Ty sobie tam byłes a my Cie tu obgadywliśmy :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 osz wy łajdaki no dokładnie dzięki za komplement ... nowy rywal w ankiecie ....
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 chce zmienić głos bo wcześniej mnie nie bylo na liscie :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 otoczyliście mnie poddaj się ... będziesz naszym jeńcem
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 osz wy łajdaki no dokładnie dzięki za komplement ... nowy rywal w ankiecie .... [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:02_________________________________________________ otoczyliście mnie poddaj się ... będziesz naszym jeńcem jak miło
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 chce zmienić głos bo wcześniej mnie nie bylo na liscie :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron się cyka to syna wystawił :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 powstrzymuje się bardzo....................ale chyba zamkne ten wątek
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 chce zmienić głos bo wcześniej mnie nie bylo na liscie :gwizdanie: bo wczesniej jak mnie nie bylo to glosowałem na czarnego konia a teraz jak jestem to chce zmienic na Ciebie [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2009, 23:04_________________________________________________ powstrzymuje się bardzo....................ale chyba zamkne ten wątek jak tak to przepraszam ;(
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 powstrzymuje się bardzo....................ale chyba zamkne ten wątek nie możesz nam tego zrobić .... pamiętaj że jesteś jeńcem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Miron się cyka to syna wystawił :gwizdanie: Bartku wiesz czym się różni gra mojego syna od mojej ? on mniej kurwuje jak przegrywa :>
Madas Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja też na siebie nie głosowałem ... Hugo albo Lukaszr może to potwierdzić ale jak coś to mogę anulować głosy
Rekomendowane odpowiedzi