miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kuredu mowil w imieniu kolegow oooooooczywiścieeeeeeee[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:35_________________________________________________ a jak miałeś przyjechać z jakąś fajną dupcią to My się nią zajmiemy jak już umrzesz ze śmiechu rozumiem że Pauli ten post przeczytasz Paula tego posta pisała bo ja jedną ręką piję a drugą zagryzam to pozdrowienia Paula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Paula już śpi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kuredu mowil w imieniu kolegow oooooooczywiścieeeeeeee[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2009, 23:35_________________________________________________ a jak miałeś przyjechać z jakąś fajną dupcią to My się nią zajmiemy jak już umrzesz ze śmiechu rozumiem że Pauli ten post przeczytasz Paula tego posta pisała bo ja jedną ręką piję a drugą zagryzam to pozdrowienia Paula pozdrowienia Miron [Paula] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 BTW Paula mogla by sie zarejestrowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to pozdrowienia Paula ,było za***iście :gwizdanie:,tylko kuredu chrapał o ja pitole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 BTW Paula mogla by sie zarejestrowac :gwizdanie: a po co do tej krainy rozpusty i bezprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to pozdrowienia Paula ,było za***iście :gwizdanie:,tylko kuredu chrapał o ja pitole też jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 do tej krainy rozpusty i bezprawia może i rozpusty,ale nie bezprawia ,kto ma dostać kropka,to dostaje ...nawet jak nie,to też dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to pozdrowienia Paula ,było za***iście :gwizdanie:,tylko kuredu chrapał mi tez sie podobalo jak obierales ziemniaki [Paula] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Paula już śpi :gwizdanie: a Ty skąd wiesz - u kogo Ty śpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to miron pyrki skrobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to miron pyrki skrobał mnie w to nie mieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 BTW Paula mogla by sie zarejestrowac :gwizdanie: a po co do tej krainy rozpusty i bezprawia bo inne laski juz sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Paula już śpi :gwizdanie: a Ty skąd wiesz - u kogo Ty śpisz źle zadałeś pytanie ....powinno brzmieć " u kogo Paula śpi" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 to miron pyrki skrobał ja mówię "kochanie,bzykamy się :kox:" ...a wy "kochanie,skrobiemy pyrki :kox:" co kraj,to obyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 BTW Paula mogla by sie zarejestrowac :gwizdanie: a po co do tej krainy rozpusty i bezprawia bo inne laski juz sa moja żona nie jest zakwaterowana na forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Paula już śpi :gwizdanie: a Ty skąd wiesz - u kogo Ty śpisz źle zadałeś pytanie ....powinno brzmieć " u kogo Paula śpi" :gwizdanie: Ty lepiej zobacz gdzie i kogo Wercia po nodze smyra, ups to nie noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Paula już śpi :gwizdanie: a Ty skąd wiesz - u kogo Ty śpisz źle zadałeś pytanie ....powinno brzmieć " u kogo Paula śpi" :gwizdanie: Ty lepiej zobacz gdzie i kogo Wercia po nodze smyra, ups to nie noga :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 przeczytałem, no i wydedukowałem że zapowiada się mega impreza, z mega zwariowanymi ludziami oj oj trzeba się psychicznie przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to ladnie Panowie, ladnie kobity wasze pilnujecie pamietajcie ze na zlocie sie nie liczy ktora kogo gdzie szmyrala bo i tak wszystko zostaje w rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi