kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a macie jakąś mega lodówkę na browary :gwizdanie: na jedzie na zlot Lodówa-A4 wiec bedzie
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? nie pytaj o takie rzeczy-SIŁA I MIAZGA chyba nie jestem w temacie 1h styknie? [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:07_________________________________________________dzięki kuredu a tak serio za 2-2,5h doleciesz
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a macie jakąś mega lodówkę na browary :gwizdanie: na jedzie na zlot Lodówa-A4 wiec bedzie to napisac mu PW trzeba zeby juz wiozl ze soba schlodzone
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała...
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :>
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała... jarek taczką to wszystko jedno którędy pojedziesz :polew:
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała... ze Strykowa masz autostrade do samego Poznania (po drodze 2 bramki po 11 PLN) jak polecisz 180km/h to ponad godzinke i jestes... plus przejazd przez miasto - w watku o wspolnym przejezdzie do Pily sa wszyskie info... pisalem z Sulim na ten temat
Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała... przez UĆ
Madas Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 ja se na klimie będę chłodził Ive nie każdy musi wiedziec że masz klime
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 jarek taczką to wszystko jedno którędy pojedziesz :polew: taczka jest sztywna wiec nie do konca :polew:
Wihajster Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie: chyba alkoholik
kuredu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie: NIkus zwykły cham i prostak
Iverson Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 muszę burakom powiedzieć ,że takie coś jest w aucie , a nie non stop z głową za boczną szybą jeżdżą bo im gorąco
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ile czasu trzeba liczyć od Łodzi do tej stacji co się spotykamy? 220km A jak droga :?: Bo nie wiem w sumie jak jechać... Przez Łódź czy Wrocław Różnica w km jest bardzo mała... ze Strykowa masz autostrade do samego Poznania (po drodze 2 bramki po 11 PLN) jak polecisz 180km/h to ponad godzinke i jestes... plus przejazd przez miasto - w watku o wspolnym przejezdzie do Pily sa wszyskie info... pisalem z Sulim na ten temat Nie jadę z Wami, więc nie czytałem tego :gwizdanie: dzięki za info przez UĆ właśnie przeglądam mapy i chyba tak zrobię
nike21 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie: chyba alkoholik smakosz degustator :gwizdanie: a tak apropos piwka to zdrowko Wasze w gardlo moje :> egoista :gwizdanie: NIkus zwykły cham i prostak a Ty sobie uwazaj lepiej [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:15_________________________________________________ muszę burakom powiedzieć ,że takie coś jest w aucie , a nie non stop z głową za boczną szybą jeżdżą bo im gorąco a'la Ace Ventura? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi