troleslaw Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Siema, zna ktoś może rozmiar rury środkowej z plecionką w wydechu? Chodzi mi o średnice zewnętrzną i wewnętrzną rury do wspawania nowej plecionki. Plecionkę wkładamy do rury czy spawamy do czoła? Kojarzy ktoś coś? z tego co widziałem to te złącza elastyczne maja kawałek rury/ kołnierza i stąd pytanie do środka czy na zewnątrz. No i rozmiar całej plecionki czyli jaka długość? Pod blokiem ciężko sprawdzić a do warsztatu mam daleko i nie chce dwa razy jeździć.
Langista Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Do czoła się spawie, kup plecionkę przeznaczoną pod dany silnik a będzie pasować bez mierzenia.
troleslaw Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Dzieki. Szukałem pod samochód i dużo tego było po prostu. Teraz znalazłem takie coś. allegro.pl ALLEGRO.PL
Langista Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 To się rozpadnie po roku, szukaj z firmy Bosal.
troleslaw Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Bosala trzeba kupić cały środkowy wydech 800-047 za ok 350-400zł. 8e0253301eb
Rekomendowane odpowiedzi