LukaS638 Opublikowano 13 Września 2022 Opublikowano 13 Września 2022 Jak w temacie. W tym tygodniu wymieniany ma być wałek rozrządu. Razem z nim miałem dostać panewki Kolbenschmidt, zamiast tego dostałem King Engine Bearings. Co to za firma? Dla mnie zalatuje to jakimś zdzichtex szrotem. Wkładać to do środka czy męczyć sprzedającego o wymianę na KS? Proszę o pomoc.
Langista Opublikowano 13 Września 2022 Opublikowano 13 Września 2022 Pokaż zdjęcie tego.. Kolbenschmidt to Kolbenschmidt, nie żaden King Engine
I Matt I Opublikowano 13 Września 2022 Opublikowano 13 Września 2022 Godzinę temu, LukaS638 napisał: Jak w temacie. W tym tygodniu wymieniany ma być wałek rozrządu. Razem z nim miałem dostać panewki Kolbenschmidt, zamiast tego dostałem King Engine Bearings. Co to za firma? Dla mnie zalatuje to jakimś zdzichtex szrotem. Wkładać to do środka czy męczyć sprzedającego o wymianę na KS? Proszę o pomoc. Ja bym się odwoływał do sprzedającego lepiej mieć sprawdzoną firmę o której jest dużo opinii bo o tym King Engine Bearings nic nie ma.
LukaS638 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Opublikowano 13 Września 2022 Wstawiłem zdjecie poglądowe Internetu. Niestety nie ma mnie na miejscu, a to które zrobił brat jest nieczytelne. Chodzi o panewki King cs 543AM.
Rekomendowane odpowiedzi