Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] KOvalowóz Dolphin Grau :) ODDAM W DOBRE, ZADBANE RĘCE !!! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jakoś mi najbardziej do gustu przypadły - mam nadzieję, że później nie będę zmieniał na RS4 19" w graficie :> jak niektórzy :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

furka :kox:

felgi tez bardzo bardzo daja rade :kox:

pokazał bys jak świeca te ledy bo sam moze bym zamorzył do mojego xenonu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Tu masz wątek i pokazane te LED'y u Tas2Die'a i Bart-S:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_montaz_led_zamiast_postojowek-t67385.0.html[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 11:29_________________________________________________Dla ciekawych, dołożone zdjęcia postojówek LED by Kimmoto w pierwszym poscie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no niezła sztuka :wink4: , Kimoto jeszcze świecą :?:

Opublikowano
  • Autor

Panowie - jeden z LED'ów wytrzymał AŻ 5 dni, więc wróciłem tymczasowo do siuśków.

Będzie czas- wyreza się rezystorki, to się wtedy zmieni.

Tak ogólnie, to coś mi się zdaje, że ta paria z Kimmoto jakaś syfiasta była i tyle. Lukaszr ma i jeździ już sporo bez rezystorów, a te świeże każdemu już padły.... :thumbdown:

Opublikowano
:hi: :hi:witam was wlasnie szukam takiej audiczki za rozsadna cene z przebiegiem do 200tys
Opublikowano

Witam.

Autko z mojej miesciny a ja go nie widzialem? :no:

Fajny wózek ale sedan jakos bardziej mi sie widzi :kox:

Pozdro i do zobaczenia na legnickich yy bezdrozach :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Widziałeś widziałeś na bank :> Tylko za szybko jeździsz pewnie po Dynosoftach, to się w oczy nie rzuciłem - hehehe.

Sedan fajna rzecz, ale nie, jak trzeba wózeczek i pieluchy zapakować :naughty:

Ja również pozdrawiam i do zobaczyska przy najbliższej okazji :kox:

Opublikowano

Sedan fajna rzecz, ale nie, jak trzeba wózeczek i pieluchy zapakować :naughty:

...albo drabinę :decayed::polew: :polew: Jak kupowałem meble na działkę to na jedną turę udało mi się zapakować stół + 8 krzeseł + huśtawka ogrodowa + grill - do sedana w życiu by to nie wlazło.

...dlatego następny też będzie AVANT :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Hehehe - dokładnie - funkcjonalność sedana ma się nijak do avant'a. Żona narzekała przy zakupie, że karawanem jeździć nie będzie, bo się będzie czuła jak w "ostatniej drodze", a teraz mężusia wychwala pod niebiosa za samodzielną decyzję :> :naughty:

Opublikowano

Koval dokładnie tak to jest, sedan jest fajny, ale avant bardziej praktyczny, sam mam sedana i pluję sobie w brodę że nic nie mogę zapakować, tym bardziej że siedzenia mam nie składane, to już wogule, dlatego następny też będzie avant :decayed:

fajny furacz, niby taki szaraczek, ale ma to coś :good:

odnośnie karawanu, moja matka tak właśnie mówi, że kombi/avanty to karawany, a jak ma coś przewieźć to dogaduje "trzeba było kupić karawan" :polew:

Opublikowano

Mmmmmm a taki np. RS karavan :)

47_523_7cf06c09.jpg

U mnie było tak że wariant AVANT był tak naprawdę ultimatum postawionym przez żonę - w przyszłości do bagaja ma wejść wózek i koniec, najlepiej taki pod bliźniaki :wink4: A że w B6 Avant podoba mi się bardziej niż sedan (nie ujmując nic sedanom bo też są śliczne, taki po prostu mój gust...) dla mnie bomba :)

Opublikowano

Dzieci = problemy, małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem hihi ale OT

Opublikowano
  • Autor

Dzieci = problemy, małe dziecko mały problem, duże dziecko duży problem hihi ale OT

E tam - zaraz się założy Panowie jakiś wątek pt "Kącik dziecięcy: pieluchy, smoczki i zabawki - czyli co kupić dziecku, żeby ojciec się cieszył" - hehehe

Szczerze powiedziawszy, to wykorzystałem możliwości avant'a może 2 razy dotychczas (zmieniając koła zimowe-letnie), ale coś mi się wydaje, że gdybym miał sedana to nagle by się okazało, że bagażnik jest potrzebny na gwałt :> Takie życie

Opublikowano

Jak wroce do domu to pozycze wozek od kogos i sprobuje wepchac do bagariana :D

Opublikowano

Do sedana tez da rade wozek zapakowac :gwizdanie: :gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze sam nie sprawdzałem ale musi wejść wózek bo co znowu trzeba by auto zmieniać-super kombiaczek-środek konkretny, felga konkret też o takiej myślę ale na tych naszych dziurach to mimo pozytywnej opinii nie jestem przekonany.

Do sedana tez da rade wozek zapakowac :gwizdanie: :gwizdanie:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Trzeba trochę potrząsnąć tematem kolegi bo coś wieje nudą :evil:,a mianowicie dzisiaj miałem zaszczyt ujrzeć furkę kolegi live i powiem,ze zacnie się prezentuje :good:

Opublikowano

To ja odgrzeje na temat tego wozka - WCHODZI :P