wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Witam, może podpowie mi ktoś co po kolei należy sprawdzić jak nie działają mi światła drogowe automatycznie. Audi a4b8 allroad 2012r polift Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Wyłącznik świateł musi być ustawiony w pozycji "Auto". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Jest ustawiony w pozycji Auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 W mmi aktywowany asystent świateł? Jeżeli tak to popychasz lewą manetkę 1x do przodu i aktywujesz asystenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 tak robie zapalą się długie ale nie gasną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Skąd pewność, że masz asystenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) wydaje mi się że czujnik w lusterku wstecznym jest właśnie od asystenta. Edytowane 28 Września 2022 przez wristtech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Asystent świateł musi mieć kamerę w stopce lusterka. Nie ma kamery = nie ma asystenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 no to problem sie rozwiazał nie mam kamery, myślałem ze ten mniejszy czujnik za to odpowiada ps od czego on jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Czujnik natężenia światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wristtech Opublikowano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 dzięki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi