karolek_ust Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2022 No i hebel na aucie naklejki jeszcze nie zdarzyły dojsc . Zdjęcia przed i po 1
karolek_ust Opublikowano 14 Lutego 2023 Autor Opublikowano 14 Lutego 2023 Koło na lato się szykuje , opona ,złożona teraz nowy lakier i można czekać na wiosnę . Zdecydowałem założyć opony by potem po nowym lakierze nie zrobić czasem szkody . 1
karolek_ust Opublikowano 20 Lutego 2023 Autor Opublikowano 20 Lutego 2023 W dniu 16.02.2023 o 19:05, BartoszSoldier napisał(a): Sam robisz? Czym malowałeś? Tak sam będę lakierować. To na zdjęciu to przygotowane po podkład mokro na mokro potem na to srebrna baza i bezbarwny. Wszystko z pistoletu pójdzie . Także efekt końcowy dopiero będzie 1
mariusz36 Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 Te piasty czyściłeś przed założeniem tarcz ? To ma się świecić jak ... no . Po zdjęciach widać że raczej nie .
karolek_ust Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Opublikowano 21 Lutego 2023 10 godzin temu, mariusz36 napisał(a): Te piasty czyściłeś przed założeniem tarcz ? To ma się świecić jak ... no . Po zdjęciach widać że raczej nie . Rzecz jasna że zostało to wyczyszczone, ale już nie robiłem zdjęć takich rzeczy bo to chyba normalne że piasta musi być oczyszczona . Jaki byłby sens renowacji wszystkiego do około a piastę zostawic 1
karolek_ust Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Opublikowano 30 Marca 2023 Felgi na lato zostały odmalowane położona ceramika Q2 Rims Wleciały niebieskie pasy I fotele przednie czekają na montaż tylko muszę wiązkę pod kostki z golfa zrobić
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 Tu trzeba pomyśleć o podsufitce bo teraz podsufitka srebrna dolne poszycia czarne a pasy niebieskie, troszkę słabo
adam92 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 Cześć, Co to za felga (jakiś numer albo nazwa)?
karolek_ust Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2023 23 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): Tu trzeba pomyśleć o podsufitce bo teraz podsufitka srebrna dolne poszycia czarne a pasy niebieskie, troszkę słabo Będzie z Rki czarny sufit 22 godziny temu, kris_91 napisał(a): Pasy sam ogarniałeś? Tak sam zamówiłem taśmy niebieskie i dałem swoje czarne taśmy do tapicera i zrobił takie same niebieskie i tylko spowrotem na swoje napinacze 15 godzin temu, adam92 napisał(a): Cześć, Co to za felga (jakiś numer albo nazwa)? Felga z Tiguana I Lift Mallory 19" 9J ET33
karolek_ust Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2023 No teraz to wygląda a nie prędzej taka koza . Lato bynajmniej fajnie wygląda . Wpadły sprężynki H&R i amorki Sachs
karolek_ust Opublikowano 10 Września 2023 Autor Opublikowano 10 Września 2023 Wpadły nowe tarcze hamulcowe przód i tył DBA T2 Street Klocki przód dba tył EBC yellow stuff W końcu udało się dostać z urzędu tablice w wymiarze USA Dodatkowo przednie lampy zostały wyszlifowane i na to lakier bezbarwny. I golf dostał brata do garażu kolejne VW
karolek_ust Opublikowano 20 Października 2023 Autor Opublikowano 20 Października 2023 Mrozy w Szwecji przyszły trzeba zimowe obuwie szykować . Zeszłego roku golf jeździł na Verona 19 z passata B8 R-line. Ale skoro w garażu zawitał B8 to wiadomo kto przejmuje koło po golfie . Do golfa kupiłem drugi komplet Mallory 19" z Tiguan, takie same jak lato . Stwierdziłem że srebrny mam na lato to zima poszła w Nardo Gray. Do tego nowa guma. Myślę że jak na zimowe koło nie będzie zle .
karolek_ust Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Opublikowano 27 Listopada 2023 Wpadło wnętrze GTD z MK7.5 ale to przejściowe na chwilę bo już drugie przyszło. Które muszę wyczyścić i zamontować
Rekomendowane odpowiedzi