LAMYK1 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Czesc, w swojej a3 chcialbym zmienic radio z symphony na concert 3, i tu pojawia sie problem, poniewaz concert ma inne wejscie, widziałem przejściówki, ale sa one rozne, orientuje sie ktos ktora mogla by byc dobra, i czy by wszystko smigalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Wpisz w allegro "rnse adapter" i tylko 1 przewód przepniesz w inne miejsce by diagnoza działa na tym adapterze. Dodatkowo do anten przejściówka na fakre https://allegro.pl/oferta/zlacze-iso-adapter-adapter-antenowy-audi-rns-e-6656331801 Edytowane 4 Października 2022 przez pila24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 okej, a mam jeszcze pytanie, bo posiadam kierownicę z multifunkcja, i zastanawia mnie czy pogłaśnianie i ściszanie z kierownicy będzie działać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, LAMYK1 napisał: okej, a mam jeszcze pytanie, bo posiadam kierownicę z multifunkcja, i zastanawia mnie czy pogłaśnianie i ściszanie z kierownicy będzie działać? i wlasnie, posiadam naglosnienie bose, czy to tez jest jakis problem? bedzie cos trzeba przekodowywać albo cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Godzinę temu, LAMYK1 napisał: okej, a mam jeszcze pytanie, bo posiadam kierownicę z multifunkcja, i zastanawia mnie czy pogłaśnianie i ściszanie z kierownicy będzie działać? Tak Godzinę temu, LAMYK1 napisał: i wlasnie, posiadam naglosnienie bose, czy to tez jest jakis problem? bedzie cos trzeba przekodowywać albo cos? Będzie działać tak jak do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dobra, to dzieki w takim razie, zamawiam przejściówki, i jak bede je mial, to sie odezwe co do tego przewodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 22 godziny temu, pila24 napisał: Wpisz w allegro "rnse adapter" i tylko 1 przewód przepniesz w inne miejsce by diagnoza działa na tym adapterze. Dodatkowo do anten przejściówka na fakre https://allegro.pl/oferta/zlacze-iso-adapter-adapter-antenowy-audi-rns-e-6656331801 okej, jutro juz powinienem miec przejsciowki, teraz tylko mam pytanie, który przewód mam przepiąć w które miejsce? dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 2 godziny temu, LAMYK1 napisał: okej, jutro juz powinienem miec przejsciowki, teraz tylko mam pytanie, który przewód mam przepiąć w które miejsce? dzięki wielkie. Na pierwszej stronie tego tematu masz opisane https://a4-klub.pl/topic/140602-zamiana-radia-symphony-ii-na-concert-iii/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 dobra, radyjko juz ogarniete, wszystko smiga, tylko teraz mam pytanie, bo chcialbym w nim zainstalować bluetooth, i teraz pytanie, czy przez ta przejściówkę rns-e bedzie mi to dzialac? i czy to bedzie kompatybilne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 @LAMYK1 ta wersja jest pod RNS-e https://sklep.wefa.pl/produkt/wf-602-audi-12pin/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pila24 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) 16 godzin temu, LAMYK1 napisał: dobra, radyjko juz ogarniete, wszystko smiga, tylko teraz mam pytanie, bo chcialbym w nim zainstalować bluetooth, i teraz pytanie, czy przez ta przejściówkę rns-e bedzie mi to dzialac? i czy to bedzie kompatybilne? Tak,zadziała normalnie,wypinasz tylko tą kostkę która była oryginalnie w quadlocku,wypinasz przewód lini K,wpinasz go w kostkę zmieniarki i umieszczasz ją w quadlocku. Kodujesz rnse pod zmieniarkę i śmiga. Edytowane 7 Października 2022 przez pila24 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMYK1 Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Dobra, czyli wszystko jasne, dzięki jeszcze raz za pomoc. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi