gelon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam Jak w temacie. Auto kilka dni temu jeździło normalnie,po pół dniowym postoju odpaliłem i całe wpadło w wibracje,wyraźnie czuć że silnik nie równo pracuje i chyba dobrze nie przepala paliwa bo czuć dziwny zapach benzyny. Nie wchodzi równo na obroty,wrażenie takie jakby gaz się kończył Wczoraj podpiąłem pod VAGa i oto co pokazał Z angielskiego nie jestem kozak,ale wydaje mi sie że chyba przepływka i sonda. Mógłby ktoś konkretnie napisać czemu boli go głowa
marcin78 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 na logach kompletnie sie nie znam, a moze jakiegos dziadostwa nalales?
gelon Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Raczej nie,chociaż nie wiadomo co mają na tych stacjach. Tankuje tylko PB98 na Lukoilu,nowa stacja,nowe zbiorniki,nigdy nie było problemu
cobradd Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 1,3 i 4 to błędy tymczasowe jak po skasowaniu nie wrócą to raczej nie ma się nimi co przejmować. Drugi błąd dotyczy G40 czyli czujnika halla, może być uszkodzony a może coś z kablami. Ja bym na początek zresetował kompa przez odpięcie klemy i zobaczył co będzie się działo. Czasem taki resecik jest jak cudowne lekarstwo.
PAWEL69 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam Jak w temacie. bez urazy .....ale w temacie nic nie widać.... prosimy o poprawe logów ...... Pozdrawiamy..........[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2009, 21:44_________________________________________________ 1,3 i 4 to błędy tymczasowe jak po skasowaniu nie wrócą to raczej nie ma się nimi co przejmować. Drugi błąd dotyczy G40 czyli czujnika halla, jeżeli czytany na postoju[przed uruchomieniem]to standard ten błąd zawsze wystąpi
Rekomendowane odpowiedzi