Langista Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Źle ustawione, tylne prawe koło odbiega do środka, stąd ciągnie całe auto, do tego mega rozbieżnie ustawione koła przedniej osi. Mogę się nie znać ale cyferki mniej więcej pamiętam, nigdy po ustawieniu geometrii zawieszenia nie miałem tak rozjechanego zawieszenia.
A4B82009 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 Dziekuje. Jutro mu poklaszcze i kase niech oddaje skur...
Langista Opublikowano 16 Października 2022 Opublikowano 16 Października 2022 Jak jedziesz, kierownica wraca do zerowego położenia i w tedy ściąga? Czy musisz trzymać krzywo kierownicę żeby jechać prosto.
A4B82009 Opublikowano 16 Października 2022 Autor Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Musze trzymasz ja delikatnie na lewo zeby jechac prosto. Jak zjade na srodek drogi i puszcze to z auto matu na prawo leci. Edytowane 16 Października 2022 przez A4B82009 Blad w pisaniu
A4B82009 Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 Bylam na ponownym ustawieniu w innym miescie. Teraz auto idzie tak jak trzeba. A tamtemu powiedzialam krotko i oddal mi kase. Dziekuje Wam chlopaki za wszelkie doradctwo. Pozdrawiam.
Langista Opublikowano 17 Października 2022 Opublikowano 17 Października 2022 Potrafisz dopiąć swego, nie ma co ? masz wydruk z tego ustawienia?
A4B82009 Opublikowano 17 Października 2022 Autor Opublikowano 17 Października 2022 Nie ukrywam, bylam naiwna robilam to co mechanik mowil i robilam, placilam ale nauczylam sie po 2-och miesiacach- nie ufaj im. Przyszedl czas, ze sama zaczelam sie interesowac mechanika a to elektryka... Mam VCDS, Interfejsa sprawdzam jak cos nie tak. A jesli chodzi o reszte wole sie tu Was zapytac pozniej pojechac do mechaniora, wyslucham i wtedy mowie swoje. Nigdy nie zostawiam auta u mechaniora, przy wymianie ja jestem nawet jesli przy zawieszeniu cos robie. Czesci zabieram zawsze. Jesli mi mowia abym wyszla, to do auta i dowidzenia. A jesli chodzi o wymianie oleju silnikowego to sama wymienia- przygladam sie i sie nauczylam a przeglady km sama ustawiam. Nie znam sie az na tyle zebym sama cos robila, ale w miare mozliwosci staram sie ogarniac. Jesli robote spierdziela, kasa do zwrotu lub chociaz polowa, a jesli nie zrobia to nie place bo za co? Bo popatrzyl? Nie zrobione to wypad. Kradziezy nienawidze widzialam nie jedno... Oj miala przeboje nawet na diagnostykach, na samym sprawdzeniu zawieszeniu. Mimo ze jestem kobieta, ale jak sie jezdzi autem to powinno sie nauczyc to i owo, a nie dupe wsadzic i jechac. Ja jestem taka ze ma byc tak zrobione jak powinno. Oj nauczylam sie na bledach. No to tyle... Wydruk jutro podesle.
A4B82009 Opublikowano 19 Października 2022 Autor Opublikowano 19 Października 2022 Moze byc troche nie czytelne bo kartka mi spadla na kaluze wyszlo jak wyszlo. Tak czy siak auto idzie tak jak powinno.
Rekomendowane odpowiedzi