Daniel0605 Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Witam formułowiczów mam nietypowy problem w Audi a6 C5 dałem licznik do naprawy na wymianę wyświetlacza,wyświetlacz został wymieniony wszystko działa tylko po podpięciu licznika nie mogę odpalić auta,auto odpala i gasnie i też miga kontrolka od immobilizera,dzwoniłem do firmy która wymieniała wyświetlacz dostałem informację że immobilizer nie mógł się sam wykodowac to co może być nie tak?
Banan Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 może nie twój licznik odesłali przez pomyłkę? Jakie to dokładnie auto? C5 ale który rok jaki kod silnika? Masz niebieski kabelek KKL?
Daniel0605 Opublikowano 7 Października 2022 Autor Opublikowano 7 Października 2022 Audi a6 c5 1997 kodu silnika nie znam nie mam kabelka kkl,mam tylko vcds i vcp
Daniel0605 Opublikowano 7 Października 2022 Autor Opublikowano 7 Października 2022 Temat zamknięty podpielem pod VCP skasowałem błędy i auto chula
Banan Opublikowano 7 Października 2022 Opublikowano 7 Października 2022 Immo1 i immo2 czasem trzeba od nowa dodać klucze , jak działa to git
Rekomendowane odpowiedzi