falek56 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Wymieniałem maglownice i w między czasie przypadkowo pokręciłem kierownicą i coś jakby pękło po sciągnięciu kierownicy widać że urwana jest taśma moje pytanie czy wystarczy kupić taśme i wymienić czy musze kupić cały ten plastik z taśmą?
wyder Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Samą tasmę możesz dokupić, tylko po kupnie musisz zakodować sterownik od nowa
macieek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Wymieniałem maglownice i w między czasie przypadkowo pokręciłem kierownicą i coś jakby pękło po sciągnięciu kierownicy widać że urwana jest taśma moje pytanie czy wystarczy kupić taśme i wymienić czy musze kupić cały ten plastik z taśmą? Ostatnio bawilem sie taka taśma i wydaje mi sie ze ciezko byloby ja nawinac bo rownolegle z tasma leci jeszcze pare przeźroczystych pasków. Kręcilem nią szukajac ewentualnych przetarć ale nic nie znalazłem. Problemem okazala sie wtyczka do taśmy która minimalnie zeskoczyla . Taśmy samej nie kupisz raczej. Tylko z plastikiem, dosć kosztowna przyjemność jesli chodzi o aso.
carlos666 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mam takie taśmy .Możesz sobie przełożyć Częsta usterka jak ludzie ściągają kiere do obszycia i bawią się kręcąc sobie tym koromysłem pod kierownicą.
Rekomendowane odpowiedzi