Dynak Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Witam. Mam problem z moją audi a4 b6 1.8t 163km. Mianowicie, nie odpala, przekręcam stacyjke katrolki się palą, wszystko działa a nie odpala. Rozrusznik sprawny bo sprawdzałem. Wymieniona kostka stacyjki i nadal nic z tego. Pomocy co mam dalej zrobić
pelonek1 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) 13 minut temu, Dynak napisał(a): Witam. Mam problem z moją audi a4 b6 1.8t 163km. Mianowicie, nie odpala, przekręcam stacyjke katrolki się palą, wszystko działa a nie odpala. Rozrusznik sprawny bo sprawdzałem. Wymieniona kostka stacyjki i nadal nic z tego. Pomocy co mam dalej zrobić Pompa i filtr paliwa sprawne? Edytowane 27 Października 2022 przez pelonek1
Dynak Opublikowano 27 Października 2022 Autor Opublikowano 27 Października 2022 4 minuty temu, pelonek1 napisał(a): Pompa i filtr paliwa sprawne? Na starej pompie słychać jak chodzi a jak wymieniłem nowa to nic się nie dzieje. Odpaliłem ja na krótko to zapali i zaraz gaśnie
pelonek1 Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 2 minuty temu, Dynak napisał(a): Na starej pompie słychać jak chodzi a jak wymieniłem nowa to nic się nie dzieje. Odpaliłem ja na krótko to zapali i zaraz gaśnie Jakbyś bardziej po PL napisał?
Dynak Opublikowano 27 Października 2022 Autor Opublikowano 27 Października 2022 Słychać pompkę paliwa jak działa. Ale jak przekrece stacyjke to kontrolki się palą i przekręcam dalej kluczykiem i zero reakcji . Sprawdzałem rozrusznik na krótko poprzez kable ale jak sprawdziłem plusowy kabel to tak jakby nie dochodził prąd .
Langista Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 A pod interfejs diagnostyczny podpinane było? Wrzuć pełny Autosan w postaci pliku txt.
Rekomendowane odpowiedzi