Łysy77 Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 Cześć.Zaczęło mi ubywać płynu ze zbiorniczka ,po ok.300 km z maxa tak na środek miarki.Mam zalany czerwony, chyba mineralny.Chciałbym go spuścić z układu i zalać syntetykiem .Mogę tak zrobić? Jak tak ,to jaki najlepiej płyn?Dziękuję.
Langista Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 Jak ubywa to masz nieszczelność, nowy płyn tego nie uszczelni, układ do przejrzenia pod kątem nieszczelności.
Łysy77 Opublikowano 1 Listopada 2022 Autor Opublikowano 1 Listopada 2022 No ok.Dzięki.Ale jak usunę nieszczelność to jaki płyn?
--Rafcio-- Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 Tylko mineralny zielony. Zadnych syntetyków
DivaynEays Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 1 godzinę temu, Łysy77 napisał(a): No ok.Dzięki.Ale jak usunę nieszczelność to jaki płyn? oryginalny g00400M2
troleslaw Opublikowano 1 Listopada 2022 Opublikowano 1 Listopada 2022 lhm + total jak masz płyn zielony, na zakretce jest napisane
Rekomendowane odpowiedzi