burton Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Zgadza się. Ale niestety nie jestem z pokolenia ,które biegle odsługuje tematy informatyczne. Jeśli chodzi o bity które miałem zaznaczyć w module 46 to są aktywne.
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, burton napisał(a): Jeśli chodzi o bity które miałem zaznaczyć w module 46 to są aktywne. W takim razie masz już aktywowane automatyczne ryglowanie. Skoro nie działa, to możliwe, że masz je odznaczone w ustawieniach MMI. Musisz sprawdzić. 5 godzin temu, burton napisał(a): Ale niestety nie jestem z pokolenia ,które biegle odsługuje tematy informatyczne. Tu nie o to chodzi aby być informatykiem, ale są pewne podstawy, które koniecznie należy opanować i się z nimi zaznajomić, jeżeli masz zamiar grzebać coś w sterownikach. Ryzyko, że coś uwalisz jest zawsze i dlatego należy wiedzieć co robisz. A wykonanie i zapisanie auto-scanu to podstawa, bez której nie ma co się nawet brać za diagnozowanie. To pierwszy krok.
Rekomendowane odpowiedzi