frog125 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Witam wszystkich Mam od jakiegoś czasu problem polegającym związany z nawigacja itp chodzi o bezpiecznik 7.5A z tyłu po prawej stronie ST3 -3 po zgadszeniu auta nie przechodzi w stan spoczynku. Nie wiem już gdzie szukać przyczyn, próbowałem prawie wszystkiego. Może coś się rozkodowalo? Posiadam Mmi2g światłowody są ok bo sprawdzone. Chętnie wysłucham waszych opini
Muskel1 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Więc pewnie MMI uwalone skoro się nie usypia. Wstaw pełny autoscan, może coś tam będzie widać.
frog125 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dziś sprawdziłem jakowych błędów w radiu i navi nie mam. Mam dwa w silniku od przepływomierza oraz w komforcie ze źle zakodowany sterownik ale co zle nie mam pojęcia bo kiedyś dużo się dokładało i dokładało. Navi nie zmieniałem. Z tego co zauważyłem że nie zawsze wyłącza się napęd od navi i wzmacniacz bo słychać przekaźnik. Gdzie to szukać dalej co wymienić.
frog125 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2022 1 minutę temu, frog125 napisał(a): Dziś sprawdziłem jakowych błędów w radiu i navi nie mam. Mam dwa w silniku od przepływomierza oraz w komforcie ze źle zakodowany sterownik ale co zle nie mam pojęcia bo kiedyś dużo się dokładało i dokładało. Navi nie zmieniałem. Z tego co zauważyłem że nie zawsze wyłącza się napęd od navi i wzmacniacz bo słychać przekaźnik. Gdzie to szukać dalej co wymienić. I czujnik od alarmu też się uwalił bo jest błąd.
Rekomendowane odpowiedzi