Rafek95 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Witam , potrzebuje zakodować klucze w A4 b5 1999 1.8t ,kupiłem interfejs VSCAN VIAKEN oraz zainstalowałem VCDS LITE 1.2 , po podpięciu i odnalezieniu portu , auto połączyło się , zalogowałem licznik VDO 4 cyfrowym kodem poprzedzającym zerem , następnie wszedłem w Adaptation-10 , kolejnym krokiem było wpisanie kanału 21 oraz read po kliknięciu "read" wyskoczył błąd " Sorry! This Function Requires VCDS-Lite to be Registered and Activated. Please contact the Author or your Distributor for an Activation Code." Wychodzi na to że bez kodu aktywacyjnego ,nie dam rady wykonać adaptacji kluczy . Czy ktoś w was miał podobny problem i ma rozwiązanie w tym temacie. Czy jest możliwość wygenerowania tego kodu i jeśli tak to jak go wpisać. Czy w grę wchodzi tylko kupno na stronie Ross-Tech. Za wszelką pomoc z góry Dziękuję
Elhape Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Do tego nie trzeba żadnego softu ani kabla. Poczytaj:
Rekomendowane odpowiedzi