PatryGrzywacz Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Witam, mam w planach zamienić lampy zwykle halogenowe H7 na ORGINALNE Bi Xenon. Pytanie mam takie, w zwykłych lampach jest kostka 9pin a w bi Xenon 11pin, wystarczy tylko przelutowac kostki i wsadzić lampę i jeździć? Czy coś więcej trzeba zrobić żeby to działało jak należy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Moduł potrzebujesz od lamp ksenonowych, wiązkę na czujniki z samopoziomowaniem i spryskiwacze na lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryGrzywacz Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 15 minut temu, Langista napisał(a): Moduł potrzebujesz od lamp ksenonowych, wiązkę na czujniki z samopoziomowaniem i spryskiwacze na lampy Oki, a jeżeli chodzi o samo przełożenie lamp co jeszcze potrzebuje poza przerobieniem kostki z 9 pin na 11pin. spryskiwacze mam, samopoziomowanie będę zakładal za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Wyszukiwarka koledze nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi