Turbo1990 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Witam. Panowie po serwisie Instalacji LPG (wymianie wtrysków ) zostawili mi pod maska śrubokręt w śrubie prawdopodobnie do regulacji ciśnienia na reduktorze ale nie jestem pewien. Zerknie ktoś na foty od czego ta śruba ? Pozdro
3r4 Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 5 godzin temu, ELLIOTT napisał(a): Compact nie nadaje się do 1.8t kurde przydałoby się czasami może chociaż krótko dlaczego. Nie nadają się bo...?
ELLIOTT Opublikowano 19 Lutego 2023 Opublikowano 19 Lutego 2023 Bo kurde każdy gazownik wie, że compact nie nadaje się do silników z turbo.. W wolnossącym ok o niskiej mocy. Trzeba było od razu powera zamontować..
spiecho Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 A jaki inny do podniesionego na 220 podejdzie.
przem8 Opublikowano 20 Lutego 2023 Opublikowano 20 Lutego 2023 Jak masz zasilanie na fi6mm to żaden. Wymiana na grube faro, nowy reduktor, listwa zasilana z dwóch stron i dopiero będzie chodzić.
Turbo1990 Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Opublikowano 22 Lutego 2023 @ELLIOTT taki zestaw zamontowali mi w Silesia Cars w Katowicach elektronika KME wtryski chyba fenix a reduktor własnie compact . Uprzedzali mnie tylko że ten reduktor nadaje się do maksymalnej mocy 200 KM . Jest podwójne zasilanie listwy i na razie to jeździ . Zrobiłem 30 tys km . Niedawno padł jeden wytrysk i wymienili na gwarancji . Miałem nadzieję że to reduktor to założył bym od razu mocniejszy ale nic z tego na razie działa . Jak turbo padnie i będę chciał hybrydkę to i tak reduktor i węże do wymiany . 1
Rekomendowane odpowiedzi