Adasko1234567 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Witam. Czy ktoś wie coś na temat różnic w blokach silnika między silnikami o kodzie CYM i CYMC Potrzebuje zmienić silnik po obróceniu się panewki na bloku i nie wiem czy można w jego miejsce WSADZIĆ INNY dół silnika o innym oznaczeniu będzie taki sam? Auto z usa Edytowane 28 Stycznia 2023 przez Adasko1234567 Źle napisane
Adasko1234567 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 Godzinę temu, Dev napisał(a): to jest to samo Tak wiem bo CYM jest na silniku a na nalepce w bagażniku CYMC tylko chodzi mi o to czy sam dół czyli blok silnika można dać inny
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 CYM to oznaczenie bazy Ostania czwarta litera to kod literowy mocy silnika. Słup jest taki sam we wszystkich wersjach mocy, różnice jest w osprzęcie
Adasko1234567 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 19 minut temu, Dev napisał(a): CYM to oznaczenie bazy Ostania czwarta litera to kod literowy mocy silnika. Słup jest taki sam we wszystkich wersjach mocy, różnice jest w osprzęcie Super dzięki wielkie czyli słupek ma być poprostu 2.0 tfsi po 2016 roku nie ważne że to silnik ze Stanów
Rekomendowane odpowiedzi