PatrykLD Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Tu mam np jedna allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 A tu mam 2 https://allegro.pl/oferta/panel-mmi-audi-q7-4l0919609h-4l0910609-12038936952 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 15 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 A tu mam sama płytkę allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Musisz sprawdzić czy widoczne są jakieś numery na płytce i taką samą kupić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 @Muskel1 dziś przyjdzie płytka to dam znać czy naprawione. Mam pytanie czy w audi Q7 sline 2006 kamera cofania występowała w standardzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 S-line nie ma nic do kamery. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) dokładnie kwestia konfiguracji kupującego , a kamera w standardzie na pewno nie była - 4 szyby w pradzie , servotronik, klimatronik - to może standart...reszta kwestia portfela ? Edytowane 17 Lutego 2023 przez Banan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) @Banan @Muskel1 można gdzieś sprawdzić co miał w pakiecie jak był brany? I co było dokupione ? Pilne pytanie. Auto straciło tak jakby moc, stało się to podczas jazdy. Daje mu gazu słuchać że silnik mocniej wyje ale auto nie rozpędza się za bardzo. Co się stało ? (Audi Q7 3.0 TDI automat) Edytowane 17 Lutego 2023 przez PatrykLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 (edytowane) Wrzuć tutaj VIN i poproś o rozkodowanie wyposażenia. Odnośnie spadku mocy musisz podpiąć pod komputer i sczytać błędy. Świecą się jakieś kontrolki lub informacje na FISie? Edytowane 17 Lutego 2023 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 17 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 @Muskel1 dzięki. No właśnie nic się nie zaświeciło, fakt że wjechałem w parę dużych kałuż to może mieć znaczenie? Potem Postal 2h i już wszystko działało jak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Bez kompa to tylko gdybanie. Wilgoć/woda może być przyczyną wielu usterek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @Muskel1 Mam jeszcze jedno pytanko o akumulator. Akumulator 12V 95Ah 800A taki jest teraz. Czy nie jest on za słaby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Jeżeli taki był oryginalnie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykLD Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 hmm bo ogolnie ma problemy z odpalaniem troszke, na necie pisza ze powinien byc większy taki byl niby w standardzie XD to juz w ogólne mega slaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 1 minutę temu, PatrykLD napisał(a): hmm bo ogolnie ma problemy z odpalaniem troszke, na necie pisza ze powinien byc większy taki byl niby w standardzie XD to juz w ogólne mega slaby Czyli 95 Ah jest wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi