Tobi_one Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 zapowiada sie powtórka niestety... Tylko że w tym roku może być trudniej no niestety, ale chyba juz drugi raz nie bedzie karnych jak cos
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Opublikowano 6 Maja 2009 barca strzeli tego gola :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 ale kiszkowaty mecz...... h*j z meczem ważne ,że vodka się polewa
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 ale kiszkowaty mecz...... h*j z meczem ważne ,że vodka się polewa no jakieś podejście to zawsze jest ja dziś w domku grzecznie
fayera Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 :wallbash: :wallbash:narazie d...pa i jeszcze w 10-tkę
Iverson Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no tak po ślubie , to jedyne wyjście to na balkonik , a jak nie będziesz palił to wogóle nie wyjdziesz hyhyhy
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no tak po ślubie , to jedyne wyjście to na balkonik , a jak nie będziesz palił to wogóle nie wyjdziesz hyhyhy jak akurat nie mam z tym problemu, mam za***ista żonę _________________________________________________ czerwona to przesada, żółta byłaby na miejscu :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Maj 2009, 22:12_________________________________________________jeśli przejdzie chelsea to przynajmniej będę spokojny o wynik w finale
fayera Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no to po barsie... :(fartowna chelsea życzę im pogromu z MU a miał być taki piękny finał.....
fayera Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 no to po barsie... :(fartowna chelsea życzę im pogromu z MU a miał być taki piękny finał..... i finał będzie piękny...... :> :> :>
Gość TrueOgre Opublikowano 6 Maja 2009 Opublikowano 6 Maja 2009 żeby cały mecz był taki jak końcówka :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi