mutant Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam wszystkich, jestem nowy na forum i być może podobny wątek się już pojawiał, ale szukam i nie mogę znaleźć tematu także proszę o pomoc w miarę możliwości. A więc tak: oświetlenie wnętrza nie odpala się wogóle, nie działają nawet te światełka które włącza się ręcznie wiec problem raczej nie tkwi w zamku/drzwiach. Sprawdzałem bezpieczniki są ok. Może być jeszcze jakaś inna przyczyna ? Proszę o pomoc Pozdrawiam
tw182 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 miernik w grasc i sprawdz czy dochodzi wogole napięcie do wtyczki, jesli tak to podoginaj blaszkiod tego włącznika-suwaka, mozesz sprawdzic miernikiem czy jest napięcie na zarowce- jesli nie ma to winne sa wlasnie te blaszki.
vikis4 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Podłącz vag i sprawdz moduł komforu-może być zalany!
KANAL Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 vikis, wydaje mi sie ze w 1995r moze nie byc modulu komfortu - tj Vag'iem tego nie sprawdzi.
Rekomendowane odpowiedzi