Gik Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 http://eurotronica.pl/ Czy ktos wie cos wiecej o tym zakladzie?? Interesuje mnie zmiana ECU, i tam go wykonuja... i chyba nie ma nic blizej mnie :frown:. Wiem,ze zaraz polecicie mi V-Tech, Masters, CompSport... ale pierw wole zorientowac sie w tym co mam w okolicy :biggrin: [ Dodano: 04-04-2007, 20:51 ] Horsepower Tuning http://www.hpt.pl/ jest jeszcze cos takiego w Szczecinie Nie wiem.. teraz cos te strony dziwnie dzialaja :eek: Najwyzej jutro przejade sie tam samemu....
Rogalotti Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zapraszam do mojego znajomego w Starogardzie Gdańskim. Profesjonalnie, oczywiście z diagnostyką oraz hamownią. ew. info proszę pisać na PW. Pozdrawiam
areckid Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Gik, cos mi sie wydaje, ze w Szczecinie nie ma hamowni zeby sprawdzic skutki chiptuningu ale moge sie mylic. Z podanych przez Ciebie jedna stronka nie chodzi , a druga otworzyla sie ale java cos nie za dobrze dziala.
Gik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 no slyszalem ze wlasnie jest w Szczecinie hamowania... dokladnie nie wiem gdze... ale cos w okolicy warszewa. Wiem,ze jedna stronka nie smiga bo jakas durna mapa dojazdu sie uruchamia (myslalem, ze ja nie umie i ktos da sobie z nia rade ) a ta druga... zostala wylaczona??
areckid Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 O hamowni nie slyszalem, szukalem na googlach ale nici, sa tylko dla motorow :twisted: Chyba bedziesz musial wybrac sie poza Szczecin, a dobrego fachmana od czipowania nie znam :frown:
Gik Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie mam teraz kiedy jezdzic i szukac... po swietach sie rozejrze... a wlasnie mysle gdzie sie wybrac, poki co chce przeprowadzic rozeznanie cenowe ;P zeby wiedziec jak daleko jechac mi sie oplaci :| Pozatym z tego co czytalem na forum( a jest troche tych tematow ) nadal nie wiem jak to jest z ta moca 140-150KM to juz ciezki program dla AFN'a czy jeszcze spokojnie da rade przy 170tys. km przebiegu. i jak sie to mniej wiecj ma do przyspieszenia, spalania.
poziek Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wierzcie mi, że nie będzie kolosalnej różnicy międzu 142KM a 149KM więc tutaj nie ma się co rozwodzić. Spalanie zazwczaj spada po czipie. Przyspieszenie jest oczywiście dużo lepsze. Dajcie mi znać na PW jak już coś ogarniecie w swoim rejonie. Do tego czasu zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi