Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dibo bierz tę skórkę, cena raczej spoko i w ladnym stanie jest. U mnie jest ten kolor foteli i wstawek w drzwiach, a reszta tapicerki jest czarna i moim zdaniem dobrze to wygląda. W jajka też aż tak strasznie nie parzy jak czarna

Opublikowano
  • Autor

Ale ja mam takie kubełki tylko że czarne :wink4: Jakbym miał zwykłe taborety to ten banan by już do mnie jechał :decayed:

Opublikowano

i czarne zostaw :wink4:

a co do odparzania jajek na skórzanej tapicerce to słyszałem o pewnym sposobie na to - ponoć działa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dawaj sposób :kox:

Opublikowano

wystarczy kastracja i nie ma sięV co odparzać :decayed:

Opublikowano

fairy-torture.jpg

i już nie ma co się odparzać. :naughty:

wez to podlinkuj poludzku :good:

Opublikowano

Dibo te banany za 700zł podobno są przetarte, Sokolnh zacytował mnie w dziale okazji ze chciał brać silnik z tego angola z tymi skórami i widział że fotel kierowcy(czyli nasz pasażera) jest przetarty na oparciu :disgust: oczywiscie nie zaznaczone to jest w żaden sposób na aukcji

Opublikowano

fairy-torture.jpg

i już nie ma co się odparzać. :naughty:

wez to podlinkuj poludzku :good:

jak poludzku?[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 21:59_________________________________________________aa bo nie działa, a wcześniej działało :naughty:

Opublikowano

Niektóre strony bronią się przed hotlinkowaniem. Zapisz lokalnie i wystaw na imageshack czy fotosiku.

Opublikowano

nie będę już tego szukał, napisałem poprostu zamiast zdjęcia i tyle :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dibo te banany za 700zł podobno są przetarte, Sokolnh zacytował mnie w dziale okazji ze chciał brać silnik z tego angola z tymi skórami i widział że fotel kierowcy(czyli nasz pasażera) jest przetarty na oparciu :disgust: oczywiscie nie zaznaczone to jest w żaden sposób na aukcji

Dzięki za info. Temat bananów odpada w takim razie :wink4:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 02:35_________________________________________________Kończą mi się przednie opony i mogę mieć w dobrym stanie i pieniądzach Dunlop SP 9000 ale w rozmiarze 205/45/17. Obecnie mam 215/45/17. Zastanawiam się czy je zakładać :mysli: Przekłamanie mieści się w widełkach, profil będzie niższy o 4,5mm (optycznie powiększy to felgę), auto też tyle siądzie niżej :wink4: Z drugiej strony o te 4,5mm powiększy się szpara w nadkolu. Ale za to naciąg przy 205 na 7" powinien już lepiej wyglądać. Brać ?

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Musiałem kupić opony w tym sezonie i przymierzałem 205/45, 215/45, 225/45 i te ostatnie wyglądały najlepiej. Teraz żałuję, że nie wziąłem 235/45.

205 to wąska opona :gwizdanie:

Opublikowano

Musiałem kupić opony w tym sezonie i przymierzałem 205/45, 215/45, 225/45 i te ostatnie wyglądały najlepiej. Teraz żałuję, że nie wziąłem 235/45.

ale Ty na 17' ? a tu chodzi o naciag :decayed:

Opublikowano

Naciąg ok ale wąska opona :thumbdown: ale wiadomo co kto lubi.

Opublikowano
  • Autor

Tylko że ja mam felgę 7", a więc 225 na niej to dla mnie balon :decayed: Jak dobrze pójdzie to dzisiaj na przód wskoczą 205/45/17 i felga będzie wyglądała na 18" :naughty:

Opublikowano

Tylko że ja mam felgę 7", a więc 225 na niej to dla mnie balon :decayed: Jak dobrze pójdzie to dzisiaj na przód wskoczą 205/45/17 i felga będzie wyglądała na 18" :naughty:

Raczej mi sie wydaje nie bedzie :no: musiał byś zakupic o niższym profilu tak jak w 18tce 40, bo przecież szerokosc opony raczej nie wpłynie na wysokosc wiec guma dalej bedzie wygladała jak 17ka :gwizdanie: tylko znowu wtedy bedziesz miał wieksze przekłamanie na liczniku

Opublikowano

bo przecież szerokosc opony raczej nie wpłynie na wysokosc wiec guma dalej bedzie wygladała jak 17ka

profil obliczany jest właśnie z szerokości opony :wink4:

Opublikowano

na przodzie ujdzie :wink4:

Opublikowano

bo przecież szerokosc opony raczej nie wpłynie na wysokosc wiec guma dalej bedzie wygladała jak 17ka

profil obliczany jest właśnie z szerokości opony :wink4:

Ok w takim razie zwracam honor :wink4: