Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie. Skora pod dupka na prawym fotelu jest ciut sciachana, a fotel kierowcy igła :)

Opublikowano

fajna, felunek i lampki tylne ok no i ten zderzak przedni :) :) robi swoje. :)

Opublikowano

mi się podoba, spojler... moglbybyc gorszy :naughty: zmień mieszek, bo...

szkoda ze nie ma klimy... ale ogolnie super - fajne felgi :good:

Opublikowano
  • Autor

Klimę zawsze można wyrezać :naughty:

Opublikowano

Ladna skóra ladny wzor itp ale te dywaniki i mieszek..... ;( Ladne lampki, ladny z wierzchu, fajna prezencja :good: Ten spojler niewyglada tak tragicznie...Szkoda ze tylko ADR bo naprawde z zew zapowiada sie na cos pod 2.8Q albo mocne 1.8T :evil:

Opublikowano

Ty się skup na wywaleniu tych "dywaników" a nie na moim wydechu w trakcie cięcia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Juz pisałem że dywaniki zostają ze względów praktycznych :wink4: Poza tym nie jest to pseudo metalowe wyginające się coś z allegro :polew:

Opublikowano

Juz pisałem że dywaniki zostają ze względów praktycznych :wink4: Poza tym nie jest to pseudo metalowe wyginające się coś z allegro :polew:

no nie wiem z całym szacunkiem ale mi to do audi nie pasuje :polew: zwłaszcza na lato :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zależy jak jest auto zrobione. Mi akurat do całokształtu pasuje :wink4: Poza tym w każdej chwili mogę na to położyć dywaniki :tongue4:

Opublikowano

Popieram kolege faktycznie sa praktyczne w utrzymaniu porzadku ,a co do wygladu jednym sie podobaja innym nie :gwizdanie: ja tez takie mam :przebiegly:

Opublikowano

ludzie - praktyczne??? :shocked: czyli, że rozumiem, że wam się nie chce poświęcać czasu dla waszych niuniek... spójrzcie prawdzie w oczy - jak to wygląda... bo to ze odkurzysz w 10 sekund... w dywanikach masz o niebo lepszy wygląd, a jak kupisz z dobrego materiału to wystarczy 2 razy trzebnąć i są czyste... sory ale nie mogłem się powstrzymać... :thumbdown:

p.s. ale autko ładne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To nie chodzi o to że nie poświęcamy czasu. Wyjść z mieszkania, przejść parę metrów po chodniku czy betonie i wsiąść do samochodu to nie ma problemu. Ale gdybyś popracował fizycznie a potem w tych butach wsiadał do samochodu, czy nawet przeszedł się po nie utwardzonym po deszczu a potem wsiadł to widziałbyś jak wyglądają dywaniki. I wierz mi że tu Twoje dwukrotne trzepnięcie nie wystarczy. Poprostu musiałbyś je co kilka dni prać i suszyć. A po takim praniu trochę one schną i nie zawsze jest taka możliwość ze względu na pogodę. A tu wyjmujesz te metalowe dywaniki, odkurzasz, myjesz na mokro, przecierasz na sucho, kilka minut roboty i jest :good: Zawsze można kupic gumowe dywaniki ale wolę pozostać przy tych co mam teraz :wink4:

Opublikowano

To nie chodzi o to że nie poświęcamy czasu. Wyjść z mieszkania, przejść parę metrów po chodniku czy betonie i wsiąść do samochodu to nie ma problemu. Ale gdybyś popracował fizycznie a potem w tych butach wsiadał do samochodu, czy nawet przeszedł się po nie utwardzonym po deszczu a potem wsiadł to widziałbyś jak wyglądają dywaniki. I wierz mi że tu Twoje dwukrotne trzepnięcie nie wystarczy. Poprostu musiałbyś je co kilka dni prać i suszyć. A po takim praniu trochę one schną i nie zawsze jest taka możliwość ze względu na pogodę. A tu wyjmujesz te metalowe dywaniki, odkurzasz, myjesz na mokro, przecierasz na sucho, kilka minut roboty i jest :good: Zawsze można kupic gumowe dywaniki ale wolę pozostać przy tych co mam teraz :wink4:

O tuz to :good: , mi samochod nie sluzy zeby stal wypucowany w garazu tylko do dojazdu do pracy a niestety pracuje przy budowie drog a po deszczu jest bloto po kolana wiec sie jezdzi w gumofilcach :cool1: a nie mam zamieru zakazdym wsiadaniem ich zdejmowac i zakladac ciapkow . :cool1:

Ale odbieglismy od tematu :decayed: samochodzik super i dywaniki tez :kox:

Opublikowano

Plus za: skóre, kiere, felgi, przednie i tylne lampy :good:

Minus za: mieszek i dywaniki, brak klimy, lotke na klapie, Riger-laminat :thumbdown:

Jeszcze troszke i coś z tego będzie :decayed:

Opublikowano

Moim zdaniem spojler z tyłu nie pasuje w ogóle :confused4:(niech natknie Cie bardziej na zdjęcie go :decayed:)

Komin także za bardzo wystaje,mieszek do niczego nie pasuje a dywaniki nadają się do lanosa :no:

Kumam że czasem wsiada się do furmanki po kolana zafajdanym ale nie pasuje to za ciula do audi...

Duże plusy za lampki,zderzak przedni oraz aluski :good: :good:

Zapowiada się następne ładnie zrobione audi na forum :cool1:

Opublikowano
  • Autor

grzes1150 nie jesteś w temacie bo Rieger to nie laminat tylko ABS. Materiał i jakość wykonania jest na takim samym poziomie co chociażby ori zderzak RS4 tylko że Rieger jest dedykowany do tego modelu i lepiej spasowany :wink4:

Co do spoilera to wszystko jest napisane w pierwszym temacie. Z czasem napewno zniknie.

Opublikowano

Dywaniki do Calibry a mieszek do niebieskiej Corsy A :tongue4:

Opublikowano

Dywaniki do Calibry a mieszek do niebieskiej Corsy A :tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Mieszek był spasowany do poprzedniego wnętrza teraz po wymianie foteli przydałby się czarny. Co do dywaników to piszcie sobie co chcecie ale mi się podobają i są praktyczne dlatego zostają :cool1:

Jak już mi tak doradzacie to posłucham opinii na temat grilla RS4. Zastanawiam się czy malnąć ramkę na czarno jak w tym co mam teraz czy jednak zostawić w tym specyficznym kolorze. Do koncepcji samochodu i agresora pasuje czarna ale trochę szkoda mi jej malować bo jest igiełka.

Opublikowano
:OMG: ale "dywaniki"..., no ale najwazniejsze ze Tobie sie podobają :good: