Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Dibo's Rieger RS4 on 19 inch BBS LM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak z innej beczki to jak nisko SoMeS masz skręcony gwint ?

teraz mam nieco wyżej czyli jakieś -60 bo ostatnio ujebałem klucz i muszę sobie nowy dorobić czym zajmę się w sobotę :tongue4:
Opublikowano

Ja nie wiem ile mam, ale jak skręcę więcej to zostawię zderzak po drodze :kox:

Opublikowano

dajesz te fotki :naughty:

Opublikowano

Na razie nic nie zrobiłem, nie miałem kiedy :confused4: Jutro może coś cyknę. Na dniach czyszczę ramkę grilla przedliftowego i jeszcze raz idzie do malowania, potem wskakuje na grill RS4 :wink4: Muszę jeszcze w środku boczki obić skórą i mieszek zmienić na czarny. Pasuje się z tym wszystkim wyrobić na wiosenny zlot w Resie :naughty:[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 21:37_________________________________________________Obiecane zdjęcie z letnim setupem:

dsc01746iu.jpg

Opublikowano

fajnie siedzi :naughty: , choć alu nie w moim guście

Opublikowano

Mi się widzi :wink4: W każdym bądź razie po zakupie 19" będzie kołem przejściowym :decayed:

Opublikowano

Dibo daj fotę tyłu :naughty:

Opublikowano

dibo - powiedz mi czy zrobiłeś coś ze sladami po spojlerze na błotnikach? czy dało radę spolerowac?

Opublikowano

Niezly samolot :decayed:

Opublikowano

dibo - powiedz mi czy zrobiłeś coś ze sladami po spojlerze na błotnikach? czy dało radę spolerowac?

Na błotnikach nie było żadnych śladów, bo ich nawet nie dotykał. Spoiler był zamontowany na śrubkach do klapy i jedynie klapę trzeba było robić :wink4:

Dibo daj fotę tyłu :naughty:

Nie mam za bardzo takiej konkretnej foty :confused4:

Opublikowano

to jak bedziesz miał czas to cyknij coś :kox:

Opublikowano

Miałem wrzucić jeszcze filmik jak wydech bulgocze :kox: Ale jakoś nagranie nie odwzorowuje tego bulgotania :confused4:

Niezly samolot :decayed:

Ale już bez steru na klapie :decayed:

Opublikowano

no to fajnie, u mnie lekkie obtarcie jest od lotki... - muszę je kilka razy przetrzec pastą to może zejdzie :wink4:

Opublikowano

Nie wiem czy samą pastą Ci puści, może być potrzebna polerka tego miejsca.

Opublikowano

pastą tempo :decayed: ale nie wiem czy tak ręcznie to zejdzie - jutro może się pobawię..

Opublikowano

Zależy też czy jest głębokie czy tylko powierzchowne. Jak lotka długo jeździła zamontowana to mogło Ci z czasem zbyt mocno wytrzeć :confused4:

Opublikowano

wg mnie to ona tam może byc od baardzo dawna... nawet od początku... :confused4:

Opublikowano

Musisz spróbować i wtedy się wszystko okaże :wink4:[br]Dopisany: 28 Marzec 2010, 20:51_________________________________________________Letniego setupu ciąg dalszy. Dzisiaj wskoczył grill RS4 :kox: Na razie z ramką w ori kolorze, ale zastanawiam się czy malować na czarno ramkę z grilla przedliftowego i wrzucać bo jednak ta RSowa ramka robi robotę :slina:

Opublikowano

ja tam RSową pomalowałem :tongue4:

Opublikowano

Ja mam igłę więc szkoda mi malować. Jakby co to przełożę z przedlifta :wink4: