slepy Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jak pomalujesz przedliftową w czerń to też będzie kosa
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 A masz grill z RSa ? ja go nie mam ale serwis już wie o tym że chcę
Nosb Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Maluj przedliftowa jak ja szkoda tej RS w kolorze
slepy Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy
SoMeS Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Maluj przedliftowa jak ja szkoda tej RS w kolorze to jest chyba najlepsze rozwiązanie jak się szlachta bawi to kosztów nie liczy tiaa
Dibo Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Maluj przedliftowa jak ja szkoda tej RS w kolorze Tak właśnie zrobię Tylko że najpierw muszę wyczyścić tą ramkę z czarnej farby która miejscami zniknęła
Dibo Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 slepy a jak wygląda sprawa z osłonami pod maską. Orientujesz się może czy do ADRa można taki bajer wychaczyć ?
slepy Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 zależy o którą Ci chodzi ta na puszkę filtra, pasuje od każdej benzynki tylko trzeba uchwyty dorezać, a ten na zbiornik wspomagania, to trzeba od passata vr5 2.3 , ale ciężko dorwać używkę, a nówka w takiej cenie że głowa mała, Criss miał ostatnio ją do sprzedania, ale podciętą i się nie skusiłem
Dibo Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Ja chcę komplet, no i oczywiście pójdzie w taksówkowy beż Tylko nie wiem czy jak założę gaz to da się to wyrezać
Dibo Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 No właśnie nie wiem czy jakieś elementy instalacji nie będą przeszkadzały
slepy Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 raczej nie powinny , ja szukam jeszcze tej osłony na zbiornik wspomagania, i oddaje je do malowania, tylko jeszcze nie wiem czy w krem, czy w kolor auta , mam jeszcze jeden patent, ale muszę zgadać się z moim lakiernikiem, ile mi policzy za malowanie, bo jak druga opcja wyjdzie taniej to będę rezał , do osłon dojdzie parę innych pierdołek
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 slepy jakbyś gdzieś zauważył te osłony w dobrych PLNach to daj mi cynk na priva. Będę wdzięczny [br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 22:48_________________________________________________W pierwszym poście dodałem dwie nowe fotki z grillem RS4. Na pierwszej możecie zobaczyć co to znaczy koło równo z nadkolem Mam dylemata czy zakładać czarną ramkę grilla czy zostawić ori. Jakoś ma ona coś w sobie
SoMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 fajnie fajnie powiedz mi tylko jedną rzecz... co to kur... za siatex w zderzaku? p.s. zarzuć tylni zderzak na prawy ślizg :gwizdanie:
Dibo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To siatex tymczasowy, aż znajdę plaster miodu w zderzak Zresztą zderzak przód zostawiam na koniec bo będę rezał LEDy S6 Zderzak jest zarzucony na ślizg, tylko nie jest idealnie spasowany stąd taki efekt.
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja muszę porawić przód bo mi strona pasażero obwisła , qr**, Dibo w sprawie tych osłon to posucha jak hcoooj, już do 5 typów dzwoniłem i nic a co do kratek w zderzakach, to mój siatex też dożywa ostatnich dni, bo poluje na takie pasujące do grylla , i to wcale nie od RS4 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi