vanssar2 Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 Cześć, wymieniałem dziś rezystor i dmuchawę nawiewu i po złożeniu wszystkiego kontrolka airbag gaśnie na sekundę po odpaleniu i znowu się zapala. Czy jest możliwe, że zepsułem matę w fotelu przez opieranie się o niego podczas składania wszystkiego? Czy są ewentualnie jakieś kostki w schowku pasażera, o których mogłem zapomnieć podczas składania? Nie mam vcds i nie sprawdzałem kodu błędu, chcę się dopytać czy o czymś mogłem zapomnieć lub czy coś mogłem zepsuć.
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 Rospinałeś żółte wtyczki na wpiętym akumulatorze? Jeżeli tak to należy skasować błędy bo same nie znikną.
vanssar2 Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Opublikowano 4 Marca 2023 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Rospinałeś żółte wtyczki na wpiętym akumulatorze? Jeżeli tak to należy skasować błędy bo same nie znikną. Odpiąłem 2 z rezystora i jedną żółtą z boku schowka (jakby za kablem od adaptera ami). Czyli teraz podjechać do kogoś z vcds na skasowanie błędu? Z rozpędu nie odpinałem akumulatora. Dziękuję bardzo.
Rekomendowane odpowiedzi