PatrykLD Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 Witam mam problem z kamerą cofania Audi Q7 2006 Kupiłem nową wymieniłem dzieje się to samo tz skarze, albo są linie, nie ma w ogóle, itp czasem działa. Miałem tak z poprzednią. Wszystkie wiązki która mogę zobaczyć pod klapą wyglądają oki. Co mogę zrobić jak to zdiagnozować ?
PatrykLD Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Opublikowano 29 Marca 2023 @Muskel1 @Banan możecie tu pomoc ?
Muskel1 Opublikowano 29 Marca 2023 Opublikowano 29 Marca 2023 (edytowane) Ciężko zdiagnozować na odległość. Podłącz auto na początek pod komputer i sprawdź błędy. Edytowane 29 Marca 2023 przez Muskel1
PatrykLD Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Opublikowano 29 Marca 2023 @Muskel1a jeśli podłączam i niema żadnego błędu ?
PatrykLD Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Opublikowano 31 Marca 2023 @Muskel1 prawdopodobnie mam przyczynę, przewód od spryskiwaczy tył miał dziurę i na tą instalacje zaciekalo. Mam nadzieję że jak wyschnie będzie oki. Czy cała tylnia wiazka klapy ma jakiś numer ? Da się kupić ?
PatrykLD Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Opublikowano 31 Marca 2023 @Muskel1 mam też drugie pytanie, ogarnąłem silniki tylniej klapy od automatycznego otwierania zamykania ale jest mały problem nie dociąga się, zamyka ale minimalnie nie dociąga. Jak to naprawic może wiesz ?
Muskel1 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 56 minut temu, PatrykLD napisał(a): @Muskel1 mam też drugie pytanie, ogarnąłem silniki tylniej klapy od automatycznego otwierania zamykania ale jest mały problem nie dociąga się, zamyka ale minimalnie nie dociąga. Jak to naprawic może wiesz ? Z tego co pamiętam jest chyba zestaw naprawczy do dociągu ale nie pamiętam czy też dla Q7. 1
Muskel1 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 59 minut temu, PatrykLD napisał(a): @Muskel1 prawdopodobnie mam przyczynę, przewód od spryskiwaczy tył miał dziurę i na tą instalacje zaciekalo. Mam nadzieję że jak wyschnie będzie oki. Czy cała tylnia wiazka klapy ma jakiś numer ? Da się kupić ? Na pewno ma ale nie znam jaki. W ASO powinni bez problemu wyszukać po VINie.
PatrykLD Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Opublikowano 31 Marca 2023 @Muskel1 https://erli.pl/produkt/audi-a4-a6-q5-q7-zamek-dociag-tylnej-klapy-bagaznika,140621399?gclid=Cj0KCQjwiZqhBhCJARIsACHHEH9YOffjEnK5mYdYcvSU3inrWbkPizfCViFJZL_ccRY3GLDYZn5GI9saAgn8EALw_wcB czyli mówisz o czymś takim że musiałbym wymienić ?
Muskel1 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 To jest ciały dociąg. Zewstaw naprawczy była tylko sprężynka, którą należało zamontować. Reparatursatz Zuziehhilfe elektrische Heckklappe Audi A6 4F Q7 4L in Nordrhein-Westfalen - Verl | Ersatz- & Reparaturteile | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Hallo AUDI-Freunde, ich biete Euch hier als Reparatursatz für euren AUDI an: 1 Stck. neue Feder... 1
Rekomendowane odpowiedzi