MAŁYrolus Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Witam panowie czy ktoś wie na czym przykleić stare uszczelki na nowe polakierowane drzwi a4 b9
MAŁYrolus Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Do okoła drzwi sa przyklejone oryginalnie na tasmie dwustronnej jednak po zdjeciu i wyczyszczeniu z kleju na nowej tasmie nie chca za bardzo sie trzymac
MAŁYrolus Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Czy sa dostepne gdzies do kupienia jakies mocne tasmy dwustronne ?
Muskel1 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) Kup nowe bo klejenie to ryzyko. Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez Muskel1
tass Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 VHB od 3M taśmy są mocne ale czy nadają się do uszczelek to nie wiem.
Langista Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Do okoła drzwi uszczelki? Pokaż mi to. Tam jest oryginalnie masa uszczelniająca w miejsce zgięcia blachy (wiem bo specjalne szkolenie na to miałem i nakładalem to na drzwi.
Rekomendowane odpowiedzi