Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie dt. multifunkcji kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam parę pytań a nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na forum i forach niemieckich. Posiadam obecnie taką kierownicę:

2R4B122.png

Czy jeśli mam tempomat, to jest szansa że taśma która tam siedzi wspiera multifunkcję i wystarczy że dokupię airbag z przyciskami? Czy jednak musiał bym wymieniać całe bebechy w kolumnie?

Opublikowano

Przyciski nie są w poduszce a w kierownicy  i tak musisz zmienić kiere. Możesz wejść w moduł kierownicy i odczytać jego numer, po tym sprawdzisz w poradniku, czy ten numer obsłuży MF.

Opublikowano

Słabo szukałeś

Opublikowano
  • Autor

To nie jest odpowiedź na moje pytanie mój drogi.

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Langista napisał(a):

Przyciski nie są w poduszce a w kierownicy  i tak musisz zmienić kiere. Możesz wejść w moduł kierownicy i odczytać jego numer, po tym sprawdzisz w poradniku, czy ten numer obsłuży MF.

To czemu mogę kupić poduszkę z przyciskami?

obraz.png.331773c1bc96c148fb44d5334dbc3ba7.png

Opublikowano

Do pełnej multifunkcji masz jeszcze dwa przyciski na kierownicy, popatrz sobie w necie.

Opublikowano
Godzinę temu, Alduric napisał(a):

To nie jest odpowiedź na moje pytanie mój drogi.

Jest, musisz tylko przeczytać od początku, gdybyś to zrobił to byś znalazł odpowiedź.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.04.2023 o 09:22, Langista napisał(a):

BpaVcPw.png

Gdzie tu w kierownicy są te przyciski? Bo naprawdę nie kumam, szukam i widzę do B6 tylko takie.

Opublikowano

A przepraszam bardzo, mój błąd. Pomyliłem z kierownicą do automatu, która ma na sobie przyciski do zmiany biegów :hi:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.04.2023 o 09:24, Muskel1 napisał(a):

Słabo szukałeś

Poświęciłem wieczór, i niestety ale jesteś mitomanem. Nie ma tam informacji która rozwiała by wątpliwości względem mojego pytania. Jest tam masa informacji dt. swapu na kierownicę z b7. Więc niestety ale słabo komentujesz.

Opublikowano

Czyli najwyraźniej nie tylko nie potrafisz szukać, ale z czytaniem także kiepsko. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Widocznie słaby jesteś w ' te klocki ' powiedział bym.

Opublikowano
7 minut temu, Alduric napisał(a):

Widocznie słaby jesteś w ' te klocki ' powiedział bym.

Weź chłopie skończ pierdoły wypisywać, bo nie jesteś w stanie wyszukać informacji podanych na srebrnej tacyc, a rzucasz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy świata. Jak jesteś taki bystry, to szukaj odpowiedzi na banalne pytania w sieci i nie zawracaj ludziom gitary na forum.

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem swoją odpowiedź, tam jej nie było. Nie masz pojęcia chłopie o czym piszesz.