jurekb133 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 moze nie bedzie tak zle, wtryskiwacz sterujacy kosztuje ok.200zl , chociaz ja znalazlem o polowe tanszy, tylko ze do silnika 1z w( golfie 3) zalozylem od ahu, nie bylo zadnego problemu,po wymianie zrobilem jakies 70tys.km bez zadnych problemow
SoMeS Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 no jeżeli to wtryskiwacz to tragedii nie ma.. poza tym nie lepiej założyć wszystkie od razu od afn'a?
jurekb133 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ja poszedlem na latwizne i wymienilem tylko sterujacy ale sie wtryskiwacze dogadaly wiec dalem spokoj
andegrand Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 zapomnialem napisac pojechalem na vaga mechanik skasowal blad i wszystko jest ok zrobilem jakiej 2 tysiace i nic
_Solar_ Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 zacznij od wyjęcia zaworka odcinającego paliwo i wymoczeniu go w benzynie ekstrakcyjnej, przeczyść wszystkie styki tam, pozalewaj je wd40, odczekaj i przebutuj dobrze autko mozesz mi powiedziec gdzie ten zaworek sie znajduje :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 SoMeS tak na marginesie wiesz moze gdzie wpiąc zawór zwrotny
SoMeS Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 spróbuj ja już miałem 2 razy "muła" przez ten zaworek... :gwizdanie: a gdzie wpiąć zwrotny to też się zastanawiałem
_Solar_ Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 spróbuj ja już miałem 2 razy "muła" przez ten zaworek... :gwizdanie: a gdzie wpiąć zwrotny to też się zastanawiałem ja tam muła w swojej nie mam ale tak się tylko pytam na przyszłość
SoMeS Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 przezorny zawsze ubepieczony ciężko się wykręca to ustrojstwo
Rekomendowane odpowiedzi