Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] [A4 2,0 benzyna 2002r](Crash-data)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba crash data-wyskakuje zawsze po wypadku,kiedy poduszki zostaly wystrzelone,Vag raczej tego nie ruszy...przynajmniej nie slyszalem,zeby ktos to robil Vagiem...

Opublikowano

info na temat wybuchu poduszek,jest zapisane w sterowniku,wiec sama wymiana poduszek nic nie da-trzeba wymienic caly sterownik,jesli chcesz dam ci namiary na goscia,co sie zajmuje poduszkami

Hiu -Art Naprawa i sprzedaż systemów Airbagów Klimatyzacji naprawy elektroniki samochodowej.

Naprawa desek rozdzielczych po uszkodzeniu.

Kraków ul.Pastelowa 2a wjazd od Łany 28 tel.012-269-65-70 602-802-557 604-462-325

[email protected] www.airbag.krakow.pl

Tanio pełen profesjonalizm znają sie na robocie.

gosc polecany przez Roberta - Waskiego

pomogl mi z podlaczeniem poduszki-zadzwon i powiedz o co chodzi-pomoga... :wink4:

Opublikowano

info na temat wybuchu poduszek,jest zapisane w sterowniku,wiec sama wymiana poduszek nic nie da-trzeba wymienic caly sterownik,jesli chcesz dam ci namiary na goscia,co sie zajmuje poduszkami

Hiu -Art Naprawa i sprzedaż systemów Airbagów Klimatyzacji naprawy elektroniki samochodowej.

Naprawa desek rozdzielczych po uszkodzeniu.

Kraków ul.Pastelowa 2a wjazd od Łany 28 tel.012-269-65-70 602-802-557 604-462-325

[email protected] www.airbag.krakow.pl

Tanio pełen profesjonalizm znają sie na robocie.

gosc polecany przez Roberta - Waskiego

pomogl mi z podlaczeniem poduszki-zadzwon i powiedz o co chodzi-pomoga... :wink4:

dzięki kolego ale do Krakowa mam kawałek drogi będę szukał coś koło Wrocławia :hi:

Opublikowano

zadzwonic zawsze mozesz-ja dzwonilem z Anglii :naughty: stalem kolo auta i przez telefon mi mowil co mam robic i jak podlaczac :wink4: