mastus Opublikowano 13 Maja 2023 Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Witam serdecznie, próbowałem przeszukać forum, aczkolwiek nic nie znalazłem na ten temat. Moje pytanie brzmi następująco - czy ktoś korzystał z usług tego Pana, może ktoś zna ? Chciałbym oddać swój zderzak do przeróbki na s-line i wolę zasięgnąć opinii na forum . Zderzak Audi A4 B6 S-Line sline Małysz przeróbka Stoczek Łukowski • OLX.pl WWW.OLX.PL 100 zł: 100 zł: Witam, oferuję przeróbkę zwykłych zderzaków na wersję S-Line w Audi A4 B6. Przeróbki prowadzę na własnych jak i otrzymanych częściach. Możliwość zamontowania środkowej kratki w plastrze... Edytowane 13 Maja 2023 przez mastus
krzychuG Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 To mósi być pasjonat ,bo za stówkę chce mu się bawić w jakieś rzeźby
greg2505 Opublikowano 14 Maja 2023 Opublikowano 14 Maja 2023 Dopasowanie dokładki to pół godziny roboty
mastus Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Opublikowano 15 Maja 2023 20 godzin temu, greg2505 napisał(a): Dopasowanie dokładki to pół godziny roboty Jakieś wskazówki ?
Rekomendowane odpowiedzi