Skocz do zawartości
IGNOROWANY

RS6 700KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prędkość elektronicznie ograniczona do 340 km/h :slina:

Opublikowano

Rodzinne kombi :kox:

Opublikowano

Bardzo ciekawe rozwiązanie :good: myślę że znajdą się chętni na zakup tego auta :cool1: chociaż na naszych drogach nie sposób wykorzystać jego możliwości . ;(

Opublikowano

wydaje mi sie że dzieciaki na tylnych fotelikach miałyby fajne minki jak tatuś sobie depnie na maxa, a żoneczka ze strachu popuszczała w majteczki :kox:

700KM

340km/h elektrycznie :decayed: ciekawe ile poleci bez kagańca :slina:

Opublikowano

poniosło mnie :decayed:

sorki za OT

auto godne maniaków audi

piekna sylwetka i te 22 cali

Opublikowano

Wątpię, że poleci więcej niż 340 km/h, to jest po prostu chwyt marketingowy! Veyron osiąga 407 km/h a gdzie RS6 do Veyrona :gwizdanie:

Opublikowano

Nie ważne czy poleci 339 czy 349 czy ile tam, po co to komu? Nawet na autobanie raczej ponad 300 wiele osób nie lata... Czymś takim to by się w PL bezpiecznie wyprzedzało :kox: auto które na zawsze pozostanie w sferze marzeń :gwizdanie: osobiście wolalbym aby w A6 montowali 4.2 TDI :kox:

Opublikowano

Koledze ostatnio siadł na ogonie.Jak go puścił to zjadł ich niemiłosiernie.RS6 ABT 700KM , kierowca DTM :kox:

46aef84816.jpeg

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

Na tym zdjęciu wygląda konkretnie :slina: Tylko te LEDy trochę takie allegrowate :confused4:

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

Na tym zdjęciu wygląda konkretnie :slina: Tylko te LEDy trochę takie allegrowate :confused4:

Jakie allegrowate, po czym tak sądzisz :?:

Kilka razy widziałem te ledy w RS6 i kozacko wyglądają a wieczorem to już w ogóle bajka :kox:

Opublikowano

kierowca DTM :kox:

Po czym poznał, że to kierowca DTM? :mysli:

Tylko te LEDy trochę takie allegrowate :confused4:

No Comment

Opublikowano

kierowca DTM :kox:

Po czym poznał, że to kierowca DTM? :mysli:

No przecież nie po kasku i kombinezonie :decayed: Rozmawiali :wink4:

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

Kilka razy widziałem te ledy w RS6 i kozacko wyglądają a wieczorem to już w ogóle bajka :kox:

Chodzi mi głównie o to że w S6 czy A5/S5 dużo lepiej wyglądają, tam z daleka widać że to ori. A taki efekt jak jest widoczny na tym zdjęciu ludzie osiągali wkładając diody z allegro. Oczywiście nie te najtańsze diody, tylko takie lepsze. Przy czym to jest tylko wrażenie na podstawie samego zdjęcia, a to nigdy nie odda całości. Może się okazać że jak zobaczę je na żywo to zrobią na mnie takie samo wrazenie jak te od S6 czy A5/S5, które to widziałem na żywo. Przez to może być trochę nieobiektywnie gdyż live a zdjęcie nie ma porównania :wink4:

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

M3 E92 420KM :hi:

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

W B8 i A5 te ledy wyglądają pieknie natomiast w A6 po lifcie mam wrażenie jakby zostały dołożone w ostatniej chwili bez jakiegoś przemyślunku. W inny modelach te Ldiody tworzą jakieś fajny kształ a tu taki prosty pasek. SORRY ZA OT

RS6 piękna ale ja i tak wole RS4 :decayed:

Opublikowano

A kolega czym jechał ?

M3 E92 420KM :hi:

To też konkretny silnik, a i tak mu ostro odjechał :shocked: Ciekawe jakby to wyglądało jakbyśmy jechali swoimi paździerzami. Czułbym że stoję w miejscu :polew:

Opublikowano

Wątpię, że poleci więcej niż 340 km/h, to jest po prostu chwyt marketingowy! Veyron osiąga 407 km/h a gdzie RS6 do Veyrona :gwizdanie:

chyba jednak poleci :naughty::kox:

Opublikowano

HAMER to jest prędkość licznikowa odejmij minimum z 10-15kmh wtedy będziesz miał rzeczywistą. Veyron mierzony specjalnym gps'em.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...