Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wyswietla 2km i cd...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko ostatnio jechalem swoja czworka i po tankowaniu chcialem wyzerowac licznik i zaczal mi pokazywac po wyzerowaniu w koleczku 2km i to sie powtorzylo jeszcze pozniej raz i zniknelo... i po ustawieniu zegarka bo moj ojciec cos pokrecil zaczel;o wyswietlac w koleczku "cd". Jesli ktos wie to prosze o podanie znaczenia komunikatow, i jesli sa jeszcze jakies inne to tez prosze o wiadomosc ;)

Opublikowano

Zdaje się że włączyłeś ostrzeżenie o przekroczeniu prędkości (możńa zdaje sie ustawić dwa progi)

Opublikowano
  • Autor

taaa wogole nie wiedzialem ze jest takie cos :P dobrze wiedziec bo z tej instrukcji to ja po niemiecku nic nie czaje.... :(

Opublikowano

a ja wiedzialem ze cos takiego jest ale na tym wiedza sie konczy.Moze ktos wie wiecej i chce sie podzielic?? :lol:

Opublikowano

a ja tez nie wiem co to:P ale za to jak ktos wie to niech powie co to za INT 2 mi mruga pod liczba przejechanych kilometrow mruga tak od zapalenia silnika do przejechania kilku set metrow i wtedy przestaje to mrugac i normalnie pojawia sie kilometrowka...co to oznacza i dlaczego zawsze przy starcie silnika sie wlacza?? wie ktos??

Opublikowano

[ Dodano: 2006-05-31, 22:28 ]

a ja tez nie wiem co to:P ale za to jak ktos wie to niech powie co to za INT 2 mi mruga pod liczba przejechanych kilometrow mruga tak od zapalenia silnika do przejechania kilku set metrow i wtedy przestaje to mrugac i normalnie pojawia sie kilometrowka...co to oznacza i dlaczego zawsze przy starcie silnika sie wlacza?? wie ktos??

Czas na wymianę oleju :razz:

Opublikowano

To jest komunikat inspekcji olejowej.informuje Cię o konieczności wymiany oleju.Jak wymieniasz olej to powinno się skasować tą inspekcje i wtedy znowu poinformuje Cię o konieczności wymiany oleju :wink:

Opublikowano

hhhm miga mi to od czasu jak go kupilem... i zaraz po tym wymienilem olej!!! i dalej mruga juz tak od miesiaca od wymiany oleju!!olej na bank byl ok i byl wymieniany przy mnie u zaufanego znajomego! i co teraz?? cos tam trzeba przy wymianie nacisnac czy cos zeby to przestalo?? jesli mialo samo przestac mrugac to czemu nie przestalo?? jak sprawdzic i naprawic...??teraz mnie nastraszyliscie:P

Opublikowano
hhhm miga mi to od czasu jak go kupilem... i zaraz po tym wymienilem olej!!! i dalej mruga juz tak od miesiaca od wymiany oleju!!olej na bank byl ok i byl wymieniany przy mnie u zaufanego znajomego! i co teraz?? cos tam trzeba przy wymianie nacisnac czy cos zeby to przestalo?? jesli mialo samo przestac mrugac to czemu nie przestalo?? jak sprawdzic i naprawic...??teraz mnie nastraszyliscie:P

Kasuje się ją poprzez podączenie VAGa do auta lub z deski ale to w autach po 98 roku.

Opublikowano

czyli zostaje mi zyc z mrugajacym licznikiem:/ chyba ze ma ktos z okolic Torunia VAGa :) :)

Opublikowano

Trochę jesteście w błędzie z tym in2 - bo jest to informacja o konieczności dokonania przeglądu. Za informację o wymianie oleju odpowiada napis "OIL" co 12tys km o ile dobrze pamiętam, jest jeszcze "IN1" przegląd po 15 tys i "IN2" przegląd po 30 tys km - chyba dobrze pamiętam. W każdym bądź razie da się na to jeździć ;)

Nie jestem pewien ale chyba można to usunąć również bez vaga ale trzeba znać przepiś jak to zrobić - muszę poszykać bo wydaje mi się że gdzieś to widziałem.

Opublikowano

Slawo bede wdzieczny bardzo:) jak by udalo Ci sie odszukac to:)

Opublikowano
Slawo bede wdzieczny bardzo:) jak by udalo Ci sie odszukac to:)

Wpisz w szukaczke "INSPEC" i wyskoczyc Ci powinien temat z tym. Albo poszukaj w dziale: Elektryka , Klimatyzacja i Wnętrze