Tulistworek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Witam, wczoraj po jakiś 3km zgasł mi fis(kolorowy) i zaczęło pikać, po zgaszeniu i odpaleniu nic nie dało. Słychać jakiś dźwięk teraz od strony zegarów. Czeka mnie wymiana fisu? jak to wygląda, cały licznik z zegarami do wymiany?
Muskel1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Podepnij pod komputer diagnostyczny, wykonaj pełny auto-scan i go tu wrzuć. Bez tego trudno powiedzieć co jest przyczyną.
Tulistworek Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2023 W poniedziałek pojadę do mechanika i wrzucę, czytałem na jakimś forum, że komuś po 5 dniach znów zaczął działać.
Muskel1 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 J.w., bez tego możesz sobie bez końca porównywać do innych przypadków.
Langista Opublikowano 18 Czerwca 2023 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ciekawe myślenie mają niektórzy. Coś nie działa i za jakiś czas wraca do życia. Stwierdzają magiczną naprawę i zostawiają temat, potem pada drugi raz unieruchamiając samochód i jest płacz 😅 bo przecież działało, a że raz na jakiś czas się wyłączyło to 'ten typ tak ma' 🤣
Tulistworek Opublikowano 19 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2023 Wczoraj jeździłem i się normalnie odpalił lecz po kilku km znów zgasł, tak 2 razy się stało, dopiero jutro odczytam bledy na vcds. Dziwne to jakby cos nie łączyło
Rekomendowane odpowiedzi