wadza Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 Witam jaki polecacie żarnik d3s bixenon do a4 b8 2009r?
Muskel1 Opublikowano 3 Lipca 2023 Opublikowano 3 Lipca 2023 6 minut temu, wadza napisał(a): Czy każdy d3s to bixenon? Tak. Tyle że to nie żarnik a lampa (przesłona) decyduje o tym czy xenon, czy bixenon. Żarnik jest tylko źródłem światła.
wadza Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Opublikowano 4 Lipca 2023 A co powiecie na Philips x-treme vision up 120% PHILIPS Xenon WhiteVision gen2
Muskel1 Opublikowano 4 Lipca 2023 Opublikowano 4 Lipca 2023 Poszukaj sobie testów i filmików porównawczych. Osram CBI wypadajâ lepiej.
wadza Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 Jakiś namiar na sklep żeby nie kupić podróbki?
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Tu na 100% kupisz oryginalne https://amzn.eu/d/aCwm99e
Lolek Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) 20 godzin temu, wadza napisał(a): A co powiecie na Philips x-treme vision up 120% PHILIPS Xenon WhiteVision gen2 Polecam Philips XWV g2. Jeżdżę od 3lat i jak dla mnie bardzo dobre światło. Barwa biała, dużo lepsze i jaśniejsze w porównaniu do zwykłego żarnika. I co najważniejsze bardzo dobra widoczność w deszczu, gdzie zazwyczaj mocniejsze bądź też o wyszym współczynniku K powodują pogorszenie widoczności. Pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2023 przez Lolek
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 2 godziny temu, Lolek napisał(a): Polecam Philips XWV g2. Jeżdżę od 3lat i jak dla mnie bardzo dobre światło. Barwa biała, dużo lepsze i jaśniejsze w porównaniu do zwykłego żarnika. I co najważniejsze bardzo dobra widoczność w deszczu, gdzie zazwyczaj mocniejsze bądź też o wyszym współczynniku K powodują pogorszenie widoczności. Pozdrawiam Philips XWV w porównaniu do CBI wypadają nieco gorzej i rzucają żółtą plamę na nawierzchnię przed autem. Tu jest film z bezpośredniego porównania obu.
wadza Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 A te osramy maja homologacje? Nie oślepiają innych kierowców? Zastanawiam się nad tymi osram i philips white vision
wadza Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 Philips mogę mieć 2szt za 450 a osram za 600 warto dopłacać? Będzie aż taka duża różnica?
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Teraz, wadza napisał(a): Philips mogę mieć 2szt za 450 a osram za 600 warto dopłacać? Będzie aż taka duża różnica? Obejrzyj sobie filmek i porównaj czy warto. Moim zdaniem warto. Aktualnie nie mam już aut z xenonem tylko z LED, ale we wszystkich poprzednich autach ostatecznie stosowałem Osram CBI, zarówno we wcześniejszych modelach aut z D1S, jak i późniejszych z D3S. Próbowałem różne żarniki i wybór padł ostatecznie na CBI. Gdybym nadal miał auto z xenonami, to nadal siedziałby tam CBI.
wadza Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) A jak w deszczu? Teraz mam osram xenarc ale siada jedna więc wymieniam. Edytowane 5 Lipca 2023 przez wadza
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 14 minut temu, wadza napisał(a): A jak w deszczu? Teraz mam osram xenarc ale siada jedna więc wymieniam. W deszczu są też lepsze niż te, które obecnie masz.
Muskel1 Opublikowano 5 Lipca 2023 Opublikowano 5 Lipca 2023 Teraz, wadza napisał(a): Napewno To jest pytanie?
Rekomendowane odpowiedzi