PLZ! Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 Witam. Mam problem z podgrzewaniem foteli w mojej A4 1998r. Poprzednio jeździłem Passatem, w którym po 2 minutach miałem już gorący fotel natomiast w a4 przez 10 minut jadę i po tym czasie zastanawiam się,czy to fotele zaczynają grzać, czy może sam swoim ciałem nagrzałem sobie siedzenie. Jakie powinny być pierwsze kroki ku rozwiązaniu problemu? Co mogę z tym zrobić?
aju Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 zacznij od tego czy prąd wchodzi w fotel, być może potencjometr nie działa... u mnie po 2-3 min już ostro daje na 3położeniu.... wyżej nawet nie daję
KoDi Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 U mnie również dosyć szybko się nagrzewają tak jak u kolegi wyżej...
PLZ! Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Odkryłem,że grzeją chyba tylko boczki na fotelu przy udach. W środku pod nogami już chyba nie i na pledach też chyba nie.
Daimos Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Czyli wynika z tego, że masz uszkodzone połączenia pomiędzy matami grzejnymi lub spalone same maty. Kiedyś już był podobny temat, powinieneś dobrze poszukać na forum.
Gość BIKER Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Też mi nie grzeje lewy fotel. Chyba poszły maty. Potencjometr dobry, bo przekładałem do drugiego fotela. Ale narazie nie robię bo teraz mi nie potrzebne. Jesienią będę rzeźbił wg opisu: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_naprawa_podgrzewania_w_fotelach_przednich-t23888.0.html
kleeju Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Witam zakupilem kubelki do mojej niuni:) i mam pod fotelem takie dwie kostki czy obydwie sa do poduch czy ktoras jest do grzania?? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/27b0e34ec802da08.html
Rekomendowane odpowiedzi