KubaS1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Po spotkaniu z sarną musiałem wymienić prawy bi xenon. Jestem po ustawieniu świateł na stacji i mam wrażenie że po prawej linia światła nie idzie idealnie poziomo. Czy się jednak czepiam i jest ok? Na starej lampie było podobnie ale tam miałem słabe mocowanie soczewki. A w tej wymienionej to mocowanie jest całe.
KubaS1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Chyba juz nie mogę edytować. Zaznaczyłem na zdjęciu o co mi chodzi
KubaS1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 A po czym mogę to poznać? Dla pewności przełożyłem ze starej lampy przesłone ale jest podobnie
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Po numerze części na naklejce lampy.
KubaS1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Panowie naklejki brak. Na lampie jest takie wytloczenie. Pytanie czy to PL oznacza lampę na rynek PL czy wyprodukowaną w PL?
Muskel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 8 minut temu, KubaS1988 napisał(a): Pytanie czy to PL oznacza lampę na rynek PL Nie ma czegoś takiego jak na rynek PL.
KubaS1988 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2023 8 godzin temu, Banan napisał(a): A ta prawa nie jest z angilka? Jest możliwość zmiany w passacie. Mam napewno załozona lampę EU
KubaS1988 Opublikowano 5 Września 2023 Autor Opublikowano 5 Września 2023 Mam chyba kolejny problem. Proszę o radę. Po zmianie soczewek na Evox-r 2.0 I ustawieniu świateł na SKP. Dzisiaj jadąc podczas mgły zauważyłem że strumień światła lewej lampy świeci strasznie w prawo. Dał bym sobie rękę uciąć że przed zmianą strumień światła padał na wprost. Czy może jest ok?
Rekomendowane odpowiedzi