Jump to content
IGNORED

Problem z długimi światłami w A4 B7

Recommended Posts

Posted

witam,

mam problem taki że jak włączę zapłon i odpalę auto to wywala błąd spalonej żarówki a żarówki wszystkie są dobre nie ma żadnych ledów nic nie było zmieniane naglę się to stało a problem z długimi światłami jest taki że jak jest w pozycji auto to długie światła są tylko wtedy jak przytrzymam manetkę do siebie a jak włączę ręcznie światła to normlanie działają długie a na auto ciągle miałem i działały długie i nie wiem czy to przez błąd spalonej żarówki tak się stało czy co 

Posted

Czytałeś sam co napisałeś?

Posted
7 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Czytałeś sam co napisałeś?

co jest nie tak?

Wcześniej miałem ustawione na auto i ciągle działały długie nie że ciągle tylko że normalnie dało się włączyć i wyłączyć

Posted

Jedyne co zrozumiałem z twojego postu to to, że masz błąd spalonej żarówki mimo, że wszystkie żarówki są sprawne.

Pozostała część to jakiś (za przeproszeniem) bełkot.

Posted
1 minutę temu, steve69 napisał(a):

Jedyne co zrozumiałem z twojego postu to to, że masz błąd spalonej żarówki mimo, że wszystkie żarówki są sprawne.

Pozostała część to jakiś (za przeproszeniem) bełkot.

mam błąd spalonej żarówki i jak mam ustawione na auto że automatycznie się zapalają światła przy odpaleniu to nie da się odpalić świateł drogowych(długich) a jak zmienię nie na automatyczne tylko samemu przekręcę na światła po prostu to normlanie da się odpalić długie 

Posted

Kolegom chodzi o język polski i styl pisania :)

Tak zachowują się światła na auto.... Tzn ze długimi możesz tylko "migać" ciągnąć manetkę do siebie. 

Błąd dotyczy której spalonej żarówki? Może coś nie łączy, może jednak jest tam led z rezystorem, a może jest bliska przepalenia. 

Postaw czasem przecinek czy kropkę, a będzie się lepiej czytało Twoje posty. 

Pozdrawiam