Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Hmm... no właśnie, to co czerwone?
Gość spedyt Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 to co czerwone? Będą się ładnie odznaczały w bryle auta
Szewczenko7 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Hmm... no właśnie, to co czerwone? No probuj i wrzucaj foty to ocenimy
Gość son_czwa Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 No to biorę się do roboty po świętach... ps. był gdzieś temat jeśli chodzi i dobór lakieru?
Szewczenko7 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ps. był gdzieś temat jeśli chodzi i dobór lakieru? Tak byl poszukaj bylo na temat lakieru podkladu i utwardzacza
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czerwony kolorek też przymierzam się do tego u siebie
Gość spedyt Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czerwony kolorekteż przymierzam się do tego u siebie To czekamy na efekty :exclaim:
Szewczenko7 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 też przymierzam się do tego u siebie To podobnie jak ja tylko tego czasu wciaz brak :confused:
schiller Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 też przymierzam się do tego u siebie To podobnie jak ja tylko tego czasu wciaz brak :confused: i ja rowniez, ale mam ten sam problem. brak czasu. a co do czerwonego koloru to moim zdaniem pasuje tylko do czarnego i czerwonego samochodu.
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a to ja się jeszcze dopytam: co Ty masz na tym przednim zderzaku weź no ogarnij się chłopie
Gość Keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a to ja się jeszcze dopytam: co Ty masz na tym przednim zderzaku weź no ogarnij się chłopie zadawaj takie pytania do konkretnych osób bo ja sie potem boje że to ja mam coś nie teges ale faktycznie to B7'look żalosne
Seta Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a to ja się jeszcze dopytam: co Ty masz na tym przednim zderzaku weź no ogarnij się chłopie zadawaj takie pytania do konkretnych osób bo ja sie potem boje że to ja mam coś nie teges ale faktycznie to B7'look żalosne Ja to wiem ale mój tato niestety nie :confused: niunia została sprowadzona z tym z Niemiec i dla ojca sie to podoba :confused:
Gość zdeniu Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 niunia została sprowadzona z tym z Niemiec a ja myślałem że to tylko u nas wiejski tuning sie szerzy
Rekomendowane odpowiedzi