Dziurra Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Witam mam pytanie odnośnie wymiany sprzęgła. Widziałem na intercars różne zestawy i mam pytanie czy te zestawy to sprzeglo +dwumas czy dwumas misze dokupić osobno ?
Arek8888 Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Te zestawy to raczej samo sprzęgło patrząc po cenie.
Langista Posted August 29, 2023 Posted August 29, 2023 Trzeba doliczyć w zależności od wersji, 6 lub 8 śrub do dwumasu, sam dwumas, wypada wymienić łożysko igiełkowe w wale korbowym (o ile występuje). Często przy demontażu okazuje się, że ślizg (tuleja) łożyska.oporowego też do wymiany jest, tak samo jak i łapa ze sworzniem i koszta szybują w górę.
Dziurra Posted August 29, 2023 Author Posted August 29, 2023 /static/images/ic_mi_logo-ac52d66b6a7032400dd2adfaa105fabf.png Zestawy sprzęgieł z kołem dwumasowym | Ceny, Promocje, Opinie — Sklep Inter Cars - Sklep Inter Cars INTERCARS.PL Zestawy sprzęgieł z kołem dwumasowym w sklepie Inter Cars. Niskie ceny, promocje, duży wybór produktów w kategorii sprzęgła. Sprawdź teraz! Czyli musialbym kupic cos z tego ? Co polecacie ?
Langista Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Odpuść sobie Intercars, zamów u kogoś sprawdzonego jak @Wandejczy @dzik
Dziurra Posted August 30, 2023 Author Posted August 30, 2023 10 godzin temu, Langista napisał(a): Odpuść sobie Intercars, zamów u kogoś sprawdzonego jak @Wandejczy @dzik Mam znajomego tam i w dobrych cenach mi zawsze daje dlatego szukam tam
Langista Posted August 30, 2023 Posted August 30, 2023 Nie chodzi o cenę, chodzi o szmelc w intercarsie którym handlują, w większości to towary ze zwrotów, które wciskają kolejnym klientom. 1
Recommended Posts