denveco Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Witam serdecznie. W mojej i nie tylko A4 jest taki mały niby schowek, który tak naprawde niczemu nie służy. Czy w to miejsce można zaadaptować "trzymak" na kubek z innego auta?? Głównie chodzi o to żeby np. po wciśnięciu wysuwał się uchwyt. Mam drugi tunel w którym są uchwyty na kubki ale są one całkowicie zdewastowane. A chcę poprostu wykorzystać tą nie za dużą kieszeń.
mily Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Było już to gdzieś na tym forum, jak znajdę to wkleję linka.
KonradWR Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 Odświeżam temat z tym samym pytaniem. Schowek do niczego a uchwyt by się przydał. Pytanie od jakiego modelu pasuje?
Miszka82 Opublikowano 17 Lutego 2010 Opublikowano 17 Lutego 2010 w poliftach takie były ale czy podejdzie
Radziu Audi A4 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 moim zdaniem nie podejdzie ten uchwyt z polifta, bo jest cieńszy, ten schowek jest grubszy.. chyba ze jakieś mega rezanie, ale to chyba nie będzie zbyt ładnie wyglądać... Swoją drogą u mnie w tym schowku sa gumy do żucia :decayed:
konradzed Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 moim zdaniem nie podejdzie ten uchwyt z polifta, bo jest cieńszy, ten schowek jest grubszy.. chyba ze jakieś mega rezanie, ale to chyba nie będzie zbyt ładnie wyglądać... Swoją drogą u mnie w tym schowku sa gumy do żucia :decayed: Kolega ma rację. Ten uchwyt z polifta nie będzie pasował. Lepiej zostawić deskę i nie rezać nic dziwnego.
kwiatko Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam serdecznie. W mojej i nie tylko A4 jest taki mały niby schowek, który tak naprawde niczemu nie służy. Czy w to miejsce można zaadaptować "trzymak" na kubek z innego auta?? Głównie chodzi o to żeby np. po wciśnięciu wysuwał się uchwyt. Mam drugi tunel w którym są uchwyty na kubki ale są one całkowicie zdewastowane. A chcę poprostu wykorzystać tą nie za dużą kieszeń. załóż ten z McDonald's a poważnie to uchwyt z polifta jest niższy i może być problem z założeniem a na pewno będzie dziura
Rekomendowane odpowiedzi