Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy te osiemnastki są coś warte ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie na kupnem w/w felg http://moto.allegro.pl/item623686233_mangels_winner_8x18_5x112_5x100_wyprz_krakow.html .Coś wam mówi ta firma i w ogóle czy te felgi są coś warte bo cena jest naprawdę atrakcyjna a ja za bardzo w super promocje nie wierzę. Co nie co poszukałem w necie ale za wiele nie znalazłem. :myśli:

Opublikowano

Wzór całkiem ładny, ale cena faktycznie zaskakująco dziwna.

Oby sie nie okazało, że to jakieś plasteliny :mysli:

Opublikowano

z tego co wyszukałem to nie jest to firma krzak prosto z Chin.Firma specjalizuje sie w produkcji felg do aut terenowych i nie tylko.Chyba plasteliny by nie sprzedawali.

Opublikowano

Troszke cena nie tak,zreszta wszystkie plasteliny sa tanie :gwizdanie:

Opublikowano

a może takie by Cie interesowały :gwizdanie:

20090412283.th.jpg

Opublikowano

raczej szukam nowych felg a te chyba juz troche kilometrów narobiły

Opublikowano

mialem te mangelsy w B5 > prezentowaly sie niezle ale z tego co pamietam z wytrzymaloscia bylo srednio

sprzedawce znam osobiscie i wiem ze cena jest dobra bo on to kontenerami sprowadzal swego czasu

zreszta zawsze u niego kupuje opony bo ma najlepsze ceny :)

Opublikowano

Zalatuje kiepską jakością :thumbdown:

Opublikowano

Widziałem Mangelsy do terenówek kilka lat temu i jakość wykonania 1sza klasa. Nie wiem jak teraz ale powinno być raczej lepiej niż gorzej.

Opublikowano

nie miałem tej marki, ale cena + 5 lat gwarancji + polska = odstraszanie klienta

Opublikowano

Po czym tak sadzisz??

Co do felg-firma dobrze mi znana,ale z produkcji obreczy do terenowek.Tam bylem zadowolony.Jak w osobowcyh to nie wiem.Cena kuszaca....

Opublikowano

Po czym tak sadzisz??

Co do felg-firma dobrze mi znana,ale z produkcji obreczy do terenowek.Tam bylem zadowolony.Jak w osobowcyh to nie wiem.Cena kuszaca....

Przede wszystkim cena, wygląd tych felg: większość plastelin podobnie wygląda no i całokształt opisu. Pewności nie mam ale cudów nie ma i wątpię żeby dobre 18" w takich pieniądzach kupił. A co do firmy to masz pewność że dokładnie taka sama robiła obręcze w przypadku tych terenówek ? Może ktoś robi plastelinę i wykorzystuje wizerunek tej firmy podrabiając ją ?