Skocz do zawartości
IGNOROWANY

"B6 AVF Avant Quattro #Projekt Full 2x Sline # Kiera Multi S-Line b7 Cabrio # Gwint MTS # Brakes 320 # Bluettoth # GPS Navi .# Bose # Fotochrom skł. lustra Memory # CLH Xenon # Grzana kanapa # Ulter100mm # Fmic # Downpipe 2.75" # Turbo Hybryda GTB 1756

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 6.02.2025 o 14:50, A4b6quattro napisał(a):

Czołem

Długo nic nie było ,ale teraz trochę będzie się działo, mianowicie będę  ponownie spawał przedni zderzak na gładko, już kupiłem spawarkę  do plastików tak że zobaczymy jak to wyjdzie. Normalnie już był na gładko z dokładką ,ale baba zahaczyła i popękało .Ogólnie,  zmieniam wszystkie silikony na nowe, bo te już wypłowiały, a tak to tylne heble wpadną chyba z T5 na 324.Auto zostawiam, bo jak już pisałem ,nie ma sensu oddawać za te marne grosze,,wole sobie coś tam jeszcze podłubać .Wczoraj pozmieniałem ,wszystkie filtry olej jak zawsze Motula leje ,a tak ,już od 1,5 roku nie ma co robić, jezdzi jak diabeł. Pozdrówka.

Włóż mu BiTa to z garażu nie wyjdziesz , zawsze będzie coś co się spier.....li:polew:

Opublikowano

Znam kto bita, wsadził do b5 ,to co chwile coś tam grzebał, pewnie kojarzysz kolege z Helu😉

Aczkolwiek kiedyś o tym myślałem ,ale za dużo roboty z tym.

Opublikowano
1 godzinę temu, A4b6quattro napisał(a):

Znam kto bita, wsadził do b5 ,to co chwile coś tam grzebał, pewnie kojarzysz kolege z Helu😉

Aczkolwiek kiedyś o tym myślałem ,ale za dużo roboty z tym.

Zgadza się, to już nie 1.9 gdzie z marszu podchodzisz i robisz wszystko. Sam swap nie jest tragiczny jak masz Q  , gorzej to ogarnąć do stanu używalności, a nawet jak Ci się wydaje ,że masz juz wszystko zrobione jak trzeba to i tak coś się sypnie zaraz 😆