jarekp_1986 Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Witam, dotknął mnie standardowy problem tempomatu aktywnego w audi- czyli jego kradzież. Z racji ceny wymyśliłem że jest mi on nie potrzebny. Wyłączyłem ACC w zegarach więc nie świeci kontrolka czerwona. Żeby przejść na zwykły tempomat co trzeba zrobić? Zwykła manetka i kodowanie? Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 10 Października 2023 Opublikowano 10 Października 2023 Przecież ubezpieczenie Ci zwróci więc nic Cię to nie kosztuje.
jarekp_1986 Opublikowano 10 Października 2023 Autor Opublikowano 10 Października 2023 19 minut temu, Muskel1 napisał(a): Przecież ubezpieczenie Ci zwróci więc nic Cię to nie kosztuje. Rewelacja ,jestem uratowny...
Rozwiązanie wrclaguna Opublikowano 10 Października 2023 Rozwiązanie Opublikowano 10 Października 2023 9 godzin temu, jarekp_1986 napisał(a): Żeby przejść na zwykły tempomat co trzeba zrobić? Zwykła manetka i kodowanie? Pozdrawiam Wymiana manetek pod tempomat . Kodowanie silnik 01 , 16 , 19 .
jarekp_1986 Opublikowano 10 Października 2023 Autor Opublikowano 10 Października 2023 (edytowane) Dziękuję WRC laguna. A w całej swojej wiedzy powiedz mi czy da się zachować lane assist bez ACC? Można przeszczepić manetkę zwykłego tempomatu do modułu manetek z lane assist? Mam jeszcze druga a4 ze zwykłym tempomatem więc zobaczę czy te manetki można zamieniać osobno . Edytowane 10 Października 2023 przez jarekp_1986
jarekp_1986 Opublikowano 24 Października 2023 Autor Opublikowano 24 Października 2023 Kurcze zrobiłem downgrade zanim przeczytałem twoja odpowiedź. Wsadziłem zwykle manetki z modułem , manetki i moduł pod lane assist i radar miały jakieś inne kostki ,inne kolory kabli( manetka-moduł) i stwierdziłem że to nie zabangla. Musi zostać jak jest, zresztą manetki kompletne pod lane assist i radar już na allegro.
Rekomendowane odpowiedzi