AdrianCK Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 Mój pierwszy temat więc wypada się przywitać - witam Próbuję rozszyfrować wskazania na VCDS dotyczące temperatur pojazdu Test po nocy na zimnym, temperatura na dworze dziś 11 st C 17 Instrumenty grupa 03 temperatura 30 st C 17 Instrumenty grupa 02 temperatura 11 st C 01 Silnik grupa 01 temperatura 13,5 st C 01 Silnik grupa 07 temperatury 11,7 st C i 13,5 st C Prośba o łopatologiczne wyjaśnienie które pola co oznaczają bo jak czytam google to już zbaraniałem. Zastanawia mnie ta temp 30 st C w sekcji 17 Instrumenty grupa 03 Dzięki za pomoc Adrian
przem8 Opublikowano 15 Października 2023 Opublikowano 15 Października 2023 19 minut temu, AdrianCK napisał(a): Zastanawia mnie ta temp 30 st C Nie pokaże mniej jak 30.
AdrianCK Opublikowano 15 Października 2023 Autor Opublikowano 15 Października 2023 Rozumiem, a czego to wskazanie dotyczy? Której temperatury ( który czujnik to czyta )? Szukam tak na prawdę odczytu temperatury paliwa bo mam wrażenie, że coś jest nie tak. Nie wiem, które pole to wskazuje.
Rekomendowane odpowiedzi